Advertisement
HABERLER ABONE OL

Bankaların dijitale ve teknolojiye yatırımları tam gaz sürüyor. Son olarak, Şekerbank, bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet verdiği mobil şubesini yenilediğini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya göre, banka, kişiselleştirilebilen ana sayfası ile kişiye özel mobil bankacılık hizmeti sunuyor.

Yenilenen Şeker Mobil Şube ile EFT, havale gibi para transferleri başta olmak üzere fatura ve kurum ödemelerinden Döviz alım satım işlemlerine, hisse senedi işlemlerinden altın alım satım işlemlerine, e-mevduat işlemlerinden hesap ve kart bilgilerini tıklamadan görüntülemeye kadar birçok bankacılık işlemini hızlı, güvenli ve kolaylıkla gerçekleştirmek mümkün olacak.

Banka, yenilenen Şeker Mobil Şube ile ayrıca 13 Ağustos-30 Eylül'de işlem yapan müşterilerine düzenlenecek kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekilişle 10 adet Apple Watch Series 3 kazanma imkanı da sunuyor. Kampanya kapsamında, Şeker Mobil Şube üzerinden, para transferi, ödeme, taksitli nakit avans ve nakit avans işlemlerinden herhangi birini yapan müşterilere her işlem için günlük bir çekiliş hakkı verilecek.