Advertisement
FİNANSAL TEKNOLOJİ ABONE OL

Türkiye'nin ilk ödeme servis sağlayıcısı olan PayU Türkiye, Türkiye pazarında yedi yılı geride bıraktı. Türkiye'ye giriş yaptıkları 2011 yılından bu yana ödeme teknolojileri konusunda pazara birçok oyuncu ve farklı çözümün girdiğini belirten PayU Türkiye CEO'su Emre Güzer, "Son yıllarda ülkemizde finans dünyasında inanılmaz bir hareketlilik yaşıyoruz. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi, Türkiye'de de artan ödeme ve finans ihtiyaçlarıyla beraber sunulan hizmetler gün geçtikçe çeşitleniyor. Farklı ülkelerde de faaliyet gösteren bir şirket olmamız, dünyadaki teknolojik trendleri ve kullanıcı ihtiyaçlarını tespit etme konusunda bize inanılmaz bir avantaj sağlıyor. Tüm çalışmalarımızı temel bir misyonla gerçekleştiriyoruz: Ekosistemi kalkındırmak" dedi.

'KÜRESEL PROJELERDE ODAKLANACAĞIZ'

Önümüzdeki dönemde de tüketici ihtiyaçlarını iş ortaklarının desteklerini alarak teknolojiyle şekillendirmeye devam edeceklerini kaydeden Güzer, 2019'un küresel projelere ve işbirliklerine ağırlık verecekleri bir yıl olacağını söyledi.  "Aynı zamanda Türkiye'yi de bu bölgede bir merkez olarak konumlandırıp farklı ürünler ve hizmetler için denemeler yapmayı planlıyoruz" Güzer, "Her halükârda yoğun çalışmalarımızdan en kârlı çıkan tarafın işyerlerimiz olacağını söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

'TÜRKİYE YATIRIMLARI ARTACAK'

Önümüzdeki dönem PayU'nun Türkiye yatırımlarını artıracağını söyleyen PayU EMEA CEO'su Mario Shiliashki ise, Türkiye'de önemli fırsatlar olduğunun altını çizdi. Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini ifade eden Shiliashki, " Her yıl ulaştığımız büyüme rakamları şaşırtıcı derecede iyi. Türkiye en öncelikli pazarlarımızdan biri. Ayrıca start-up ekosisteminin de olgunlaşmaya başladığını gözlemliyoruz ve Türkiye'deki yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.