Advertisement

Dünya genelinde 2 milyarı aşkın kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ı ( Google Plus) kapatma kararı alan Google, son bir uyarı daha yaptı. Google+ kullanıcılara konuyla ilgili bilgilendirme e-postası gönderen Google, “2 Nisan 2019'da Google+'nın tüketici sürümü kullanıma kapatılacak ve tüketici Google+ hesaplarındaki içerikler silinmeye başlanacak” dedi.

Bu tarihten sonra kullanıcıların Google+'daki fotoğraf ve videolarının albüm arşivlerinden Google+ sayfalarından silineceğini hatırlatan Google, “Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019'dan önce başlayın” diyerek kullanıcıları uyardı.

Açıklamada, “Başka hiçbir Google ürünü (Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube),Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır ve bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflar'da yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz” denildi.

 

 

HT