Advertisement
HABERLER ABONE OL

Yayın hayatına 2011 Şubatı'nda merhaba diyen bloomberght.com kısa sürede piyasa takipçilerinin ilk adresi oldu.

Geçen bir yıl içinde emtiadan hisse senetlerine, sektör haberlerinden dakika dakika ekonomi verilerine, uluslararası piyasaları etkileyen tüm ekonomik ve güncel gelişmelere bloomberght.com'da yer verdik.

Bloomberght.com yayın ilkesi olarak, yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda fiyat hareketi yaratacak her veriyi, haberi ya da yorumu okuyucuları ile anında ve detaylı paylaşmak olarak belirledi.  

Piyasaların nabzını tutmayı hedeflerken reel sektörü de unutmadık. Sektör Haberleri ile şirketlerdeki son gelişmeleri, Türkiye Ekonomisi bölümü ile de açıklanan makro verileri ve  analizlerini takipçilerimizle paylaştık.

Bloomberg HT Televizyonu'nda gün boyunca yer alan yerli-yabancı ekonomistlerin, fon yöneticilerinin ve uzmanların görüşleri Multimedya bölümümüzde kısa “video”lar halinde yayınlanıyor ve yoğun şekilde takip ediliyor.

Faaliyete geçtiği ilk ayı (Şubat 2011) 6,5 milyon toplam görüntüleme ve 600 bin toplam ziyaret ile tamamlayan bloomberght.com, 2012 Şubat ayında yani tam 1 sene sonra 30 milyon  görüntüleme ve 3 milyon toplam ziyaret sayısına ulaştı.

Bizim için başarılı bir yılı geride bıraktığımızı, ancak daha alacak çok yolumuz olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'nin en değerli medya markalarını bünyesinde barındıran Ciner Medya Grubu'na Sayın Didem Ciner'in fikir önderliğinde dahil olan bloomberght.com, “Yaşlı küreden en taze ekonomi haberlerini” 2012'de de okuyucuları ile buluşturmaya devam edecek.

Türkiye’nin önde gelen, etkin ve dinamik sivil toplum örgütlerinden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin “2011 Yılı En İyi Ekonomi Web Sitesi” ödülü ile mükafatlandırılmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile başta Sayın Başkanı Ömer Cihad Vardan olmak üzere MÜSİAD ailesine teşekkürü borç biliriz.

Cüneyt Başaran
Bloomberght.com Genel Yayın Yönetmeni