Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Caz müziğinin yaşayan efsanesi Tony Bennett İstanbul’a geliyor. 85 yaşındaki müzisyen, 17 Temmuz ‘da Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda kızı Antonia Bennett’le birlikte sahne alacak.

 

16 Grammy ödüllü Tony Bennett, 1951’de başladığı kariyeri boyunca 70’den fazla albüm yayınladı. Müzisyen caz standartlarına getirdiği kendine has yorumuyla tüm zamanların en meşhur Amerikalı caz müzisyenleri arasında yer alıyor. Bennett, 2001 Grammy Ödülleri’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü kazanmıştı.

Tony Bennett, bu sene 16. Grammy ödülünü kazandığı “Duets 2” adlı albümünü Andrea Bocelli, Mariah Carey, Lady Gaga, Norah Jones ve Aretha Franklin gibi isimlerle birlikte kaydetmişti. Müzisyenin 2011’de vefat eden Amy Winehouse ile yaptığı düet de uzun süre konuşulmuştu.

Tony Bennett’in Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda dinleyicilerine yaşatacağı müzik ziyafetinin bir parçası olmak çok kolay. Tek yapmanız gereken Twitter’da @BloombergHT’yi takip edip davetiye özel tweeti’ni RT etmek!


Katılım koşulları

* @BloombergHT’nin Twitter'da Tony Bennett konseri için dağıttığı 15 adet davetiyeyi kazanma şansı 11-16 Temmuz tarihleri arasında sınırlıdır.

* Davetiyeleri @BloombergHT’nin 11-16 Temmuz tarihleri arasında atacağı özel tweetleri retweet (RT) eden belirli sıralamadaki kişiler kazanacak. Davetiyeleri kaçıncı RT edenlerin kazanacağı her gün 
@BloombergHT tarafından anons edilecektir.


* Davetiye kazanan kullanıcıların isimleri liste halinde @BloombergHT Twitter adresi üzerinden 11-15 Temmuz tarihleri arasında her gün ilan edilecektir.

* Kazanan listesinde ismini gören @BloombergHT takipçileri davetiyelerini konserin yapılacağı 17 Temmuz Salı günü saat 18:00’e kadar Abdülhakhamit Cad. No: 25 Beyoğlu / İSTANBUL adresindeki Haberturk binası Danışma bölümünden kimliklerini ibraz ederek alabileceklerdir.

* Davetiye dağıtımını olumsuz yönde etkileyecek bilgisayar teknolojileri kullandığı, hile yaptığı ya da haksız yollardan davetiye kazandığı tespit edilen kullanıcıların kazandığı davetiye hiçbir uyarı yapılmaksızın iptal edilecektir.

* 18 yaşından büyükler davetiye kazanma şansına sahip olacaktır.

* Ciner Yayın Holding çalışanları ile bu çalışanların birinci dereceden akrabaları (eşleri, ebeveynleri, kardeşleri ve çocukları) ve hane halkı katılamaz.

* Kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.