Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Pendik, Çekmeköy, Maltepe ve Kartal'ın bazı semtlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Pendik, Kurtköy, Samandıra ve Kartal işletme müdürlüklerinin hizmet alanı içinde kalan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Çalışma kapsamında yarın Çekmeköy'de 09.00-15.00 saatleri arasında Alemdağ Merkez Mahallesi, Reşadiye Yolu, İlim Caddesi, Zetaş civarı, Taşdelen mesire alanı civarı ve Hava Savunma Okulu'na, aynı gün Maltepe'de aynı saatlerde Başıbüyük Narcity bloklarına elektrik verilemeyecek.

Pendik'te 4 Ağustos Cuma günü 09.00-16.00 saatleri arasında Alt Kaynarca Nur Sokak, İnter Makine ve Tavşantepe Havacılar Sitesi, aynı gün Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Cevizli ve Rahmanlar mahalleleri, Saraylar, Hacılar, Üsküdar, Bankalar, Çınar, Köprübaşı, Zeytinlik ve Atalar caddeleri ile Bafra, Ergenekon, Manolya, Selim, Kümbet, Kaan ve Büklü sokaklar elektrik alamayacak.

Pendik'te 5 Ağustos Cumartesi günü 08.00-13.00 saatleri arasında Ups Kargo ve civarı ile Gürsoy Oto, aynı gün Kartal'da 09.00-16.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Orkide ve İğde sokaklar ile Entel sitesine elektrik verilemeyecek.

Kartal'da 6 Ağustos Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Mahallesi, TEM Yolu Gelişim Kent Kooperatifi, Ihlamur Sokak Uğur Evleri Kooperatifi ile Mehtap Sokak Tarımcılar Yapı Kooperatifi, 7 Ağustos Pazartesi günü aynı saatlerde Uğur Mumcu Mahallesi Gaziler Bayırı üstü ile Bilimken ve Atölyeler Kooperatifleri elektrik alamayacak.