Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Bursaspor'u 4-1 yendikleri maçta en önemli şeyin aldıkları 3 puan olduğunu söyledi.

Kuyt, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de yollarına devam ettiklerini vurgulayarak, ''Fenerbahçe kadar çok sık maç yapan takım çok fazla yok. Bu akşam en önemli şey 3 puan kazanmaktı'' dedi.

Üç kulvarda yoluna devam eden takımın sürekli enerjiye ihtiyacı olduğunu kaydeden Kuyt, ''Son haftalarda takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Mücadele ve takım ruhu çok yüksek. Belki bu akşam en iyi oyunumuzu ortaya koyamadık ama birinci dakikadan son dakikaya kadar galibiyete inandık ve kazandık'' diye konuştu.

-Hasan Ali Kaldırım: ''Puan farkını azalttık''

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Hasan Ali Kaldırım ise Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada 3 puan aldıklarını belirterek, ''Önemli olan bu maçı kazanmaktı. Hocamız da bunu iletti. Nasıl kazanırsak kazanalım önemli olan 3 puandı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada puan farkını azalttık'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın başında yedikleri golle 1-0 geriye düştüklerini kaydeden Hasan Ali Kaldırım, ''Ancak çabuk toparlandık ve beraberliği bulduk. Sonra iki net pozisyonumuz vardı, fakat olmadı. İkinci yarıda istekli, arzulu, golü düşünen bir takım vardı. Taraftarımızın desteğiyle bir bütün halinde inanılmaz bir atmosfer vardı sahada. Üç kulvarda da ilerliyoruz. Her kupaya da adayız. İnşallah devamı gelir'' diye konuştu.

AA