Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya'nın Real Madrid takımıyla eşleşmeleriyle ilgili olarak, ''Real Madrid zor bir rakip ama Galatasaray için zor diye bir şey yok'' dedi.

Aysal, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri ile eşleştiklerini dile getirerek, ''Zor bir rakip ama daha önce de söylemiştim Galatasaray için zor diye bir şey yok. En azından şunun için memnunum, Türkiye'de futbolseverler Real Madrid gibi büyük bir takımı Galatasaray sayesinde izleyecekler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Zaten senelerce önce onlara karşı başarılarımız vardı. Bizim için iyi bir tecrübe olacak. Endişelenmemek gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Başkan Aysal, teknik heyet ve futbolcularına güvendiğini vurgulayarak, ''Ben oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Bunu her zaman söyledim. En iyisini yapmak zorundayız. Hepimiz bir olup, tek yürekle bu mücadeleden en iyi şekilde çıkmanın yollarını arayacağız. Ben fazla endişeli değilim. Aslında bu bizim için yapılması, denenmesi gereken bir şeydi. Bunu hep beraber deneyeceğiz. Hayırlısı olsun'' ifadelerini kullandı.