Advertisement

İngiltere’de aralıksız 11 yıldır kapalı gişe oynayan ve bu güne kadar yaklaşık 13 milyon kişinin izlediği We Will Rock You müzikali BloombergHT.com sponsorluğunda İstanbullu sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Ben Elton imzalı dev prodüksiyon BKM organizasyonuyla  3-12  Mayıs tarihleri arasında Ülker Sport Arena’da sahnelenecek.

18 albümü, 18 şarkısı ve 8 dvdsi dünyada bir numara olmuş Queen grubunun tüm hit parçaları bu müzikalde seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

1999 yılında Channel 4 tarafından “bugüne kadar en yapılmış en iyi şarkı” seçilen “ Bohemian Rhapsody” ise müzikalin doruk noktası!  Günümüzden 300 yıl sonra bir gezegende geçen hikayede 24 QUEEN şarkısı seslendiriliyor. Türkçe üstyazılı sahnelenecek müzikal dil sınırlarını da aşmayı hedefliyor.
 
We Will Rock You, günümüzden 300 yıl sonra Iplanet gezegenindeki gençlerin hikayesini anlatıyor. Sadece kendilerine dinletilen müziğe mecbur bırakılan, tüm hayatları gibi müzikleri de kontrol altında olan gençler, bir gün bir gitar bulmalarının ardından gerçek müzikle tanışıyoırlar.

Queen grubunun kurucusu ve bugünlere gelmesindeki en büyük etkenlerinden biri olarak adlandırılan Freddie Mercury 45 yaşında hayata veda etti. Sahnedeki duruşu ve showları ile dünyanın en güçlü vokallerinden biri olarak anılan Mercury, 2009 yılında İngiltere’de www.skiddle.com 'un gerçekleştirdiği ankete göre Rock Tanrısı adına layık görülmüştü.

We Will Rock You 3 -12 mayıs tarihleri arasında haftaiçi 21:00’de, cumartesi günleri 15:00 ve 21:00’de, pazarları ise 14:30 ve 20:00’de Ülker Sport Arena’da sahnelenecek.