Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Ankara Shopping Fest'in (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) yeni yüzü süper model Emily Didonato oldu.

Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamada, ASF’nin değiştirilen tarihlerinin Brezilyalı model İsabeli Fontana’nın programıyla uyuşmaması nedeniyle festival yüzünün değiştirildiği bildirildi. Festival’in yeni yüzü olarak seçilen Amerikalı manken Emily Didonato ise 13 Haziran’da Ankara’ya gelecek.

İkinci Ankara Shopping Fest’i, ASF Gong’una vurarak başlatacak melez manken Didonato, Başkent’te moda çekimlerine katılacak ve alışveriş yapacak. Ankara’da bulunduğu sürede bir basın toplantısı düzenleyecek Didonato, festival çalışmaları dışında kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezecek.

-Emily Didonato

İtalyan baba, İrlandalı annenin çocuğu olan Emily Didonato 1991 New York doğumlu. 1 metre 78 santimetre boyundaki melez manken, 2008 yılında profesyonel mankenliğe başladı. Maybelline, Guess ve Ralph Lauren markalarının yüzü olan genç manken, 2009 yılında Victoria’s Secret ile çalışmaya başladı. 2010 yılında Giorgio Armani’nin bir parfümünün tanıtımında yer alan Didonato, güzelliği ile moda dünyasının parlayan yıldızları arasında bulunuyor.

-"Sanat ve alışveriş dolu bir festival yaşatacağız"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ise ASF öncesinde Türkiye’yi ve Ankara'yı etkileyen bir süreç yaşandığını kaydederek, “Bu yıl tüketicilerimize eğlence, kültür, sanat ve alışveriş dolu bir festival yaşatacağız” ifadesini kullandı. Bezci, bu yılki festivalle cirolarda yüzde 25-30 oranında bir artış hedeflediklerini belirtti.

-Miranda Kerr de vazgeçmişti

Antalya'daki bir moda fuarında podyuma çıkması beklenen ünlü manken Miranda Kerr de daha önce Gezi Parkı eylemleri gerekçesi ile Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiğini bildirmişti.