Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Trabzonspor Kulübü, UEFA Disiplin Komitesi'nin verdiği kararların ardından taraftarlarını gelişmeleri sağduyu ve sükunetle takip etmeye davet etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "UEFA Disiplin Komitesi'nin verdiği kararların Türk futboluna yansımaları konusunda henüz kesin gündem netleşmemişken, tüm taraftarlarımızı gelişmeleri sağduyulu ve sükunetle takip etmeye davet ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Taraftarların sorumluluk bilinciyle hareket edeceğine inandıkları ifade edilen açıklamaya şöyle devam edildi:

"Sürecin başından beri toplumsal direncini muhafaza eden, medeni tepkilerini her zaman kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kullananan Trabzonspor sevdalılarının bundan böyle de aynı yaklaşımı sergileyeceklerine olan inancımız tamdır. Trabzonspor Kulübü olarak temiz ve ahlaklı Türk futbolunun sağlanması adına bugüne kadar olduğu gibi yaşananları yine yakından takip ettiğimizin herkesçe bilinmesini istiyoruz. Bu gerçekler ışığında taraftarlarımızın haklılığımızın devamı doğrultusunda taşıdıkları sorumluluğun bilincinde hareket edeceklerine inanıyor, kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz."