Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Eğer Avrupa'ya gidersek, Türk bayrağı ve Türk futbolu adına iyi bir elçilik yapacağız" dedi.

Sağlık kontrolünden geçen Arveladze, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarına katılmaları halinde başarılı olacaklarını iddia etti.

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezalardan sonra kendilerinin UEFA Avrupa Ligi'nde oynama şansının olduğunu belirten Gürcü teknik adam, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Arveladze, kararın kesinleşmesi durumunda ilk maçlarını 1 Ağustos'ta oynayacaklarını aktararak, "Fizik olarak değil ama mental olarak hazırız. Eğer Avrupa'ya gidersek, Türk bayrağı ve Türk futbolu adına iyi bir elçilik yapacağız" ifadelerini kullandı.



-"İstediğim oyuncular alındı"

Geçen sezon ligi 6. sırada bitirdiklerini belirten Gürcü teknik adam, "Bu sezon çok daha başarılı olmak istiyoruz. Yakaladığımız başarıları da elimizden kaçırmamalıyız. Bu sebeple transferler yaptık. Şu anda her şey iyi gözüküyor. İnşallah kamp dönemini ve yeni sezonu da sakatsız bir şekilde geçiririz" diye konuştu.

Şu ana kadar Donk, Babel, Malki, Oscar ve Kubilay Aktaş'ın transferlerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Gürcü teknik adam, şunları kaydetti:

"Transfer çalışmalarına geçen sezonun devre arasında başladık. Takip ettiğim, istediğim oyucular alındı. Henüz işimiz bitmedi, daha yeni başlıyoruz. Şimdi bu oyuncular, kendi performanslarını Kasımpaşa'da gösterecekler. Elimizden gelen yardımı da kendilerine göstereceğiz. Sonucu herkes için hayırlı olacak."