Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray'a karşı kaybettikleri TFF Süper Kupa maçıyla ilgili olarak mazeretlere sığınmak istemediğini söyledi.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, maç içinde her iki takımın da üstünlük kurduğu dönemler olduğunu kaydederken, "Mazeretlere sığınmak istemiyorum. Bu maçı alabilecek kadromuz vardı. Bizim de gol atabileceğimiz pozisyonlar vardı, rakibimizin de vardı. Sezon başı olmasına rağmen her iki takım da kazanmak için çok istekliydi" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında ve Avrupa'da büyük hedefleri olduğunu kaydeden Yanal, bundan sonraki çalışmalarının bu yönde olacağını ifade etti.

Yöneltilen bir soru üzerine, Fenerbahçe'nin istediği her oyuncuyu kadrosuna katabilecek güçte bir kulüp olduğunu vurgulayan Yanal, sarı-lacivertli kulüpte transferin bitmeyeceğini dile getirdi.

Fenerbahçe kalecisi Mert Günok ve futbolcu Hasan Ali Kaldırım da yaptıkları değerlendirmelerde, Galatasaray karşısında iyi oynadıklardını ve ikinci yarıda 10 kişi kalmalarının ardından oyunun aleyhlerine geliştiğini söyledi.