Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü mücadelede Webo'nun 90+3. dakikada attığı golle Kasımpaşa'yı 3-2 yendi ve 3 puanın sahibi oldu.

Kalesinde 19. dakikada gördüğü gole 31. dakikada Caner Erkin ile karşılık veren ancak 40. dakikada yediği golle ilk yarıyı 2-1 geride kapatan Fenerbahçe, 74. dakikada Webo ile 2-2'lik eşitliği sağladı.

Webo, 90+3. dakikada attığı golle takımına hayat verirken, zorlu mücadelede 3 puan konuk ekibin oldu.

Geçen sezon 6. haftada rakibine kendi sahasında 2-0 yenilen sarı-lacivertli ekip, bu sezon rakibi karşısında galibiyeti uzatmalarda elde etti.


- Üst üste 3. galibiyet

Fenerbahçe, Kasımpaşa galibiyetiyle bu sezon ligde üst üste 3. maçından galibiyetle ayrıldı.

Lige Torku Konyaspor yenilgisiyle (3-2) kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ardından Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (5-2) ve Kasımpaşa (3-2) mücadelelerinden galibiyetlerle ayrıldı.


- Futbolcular maç sonunda tribüne gitti

Maçın sona ermesiyle sarı-lacivertli futbolcular, galibiyet sevincini tribünlere giderek taraftarıyla paylaştı.

Futbolcular, maç boyunca kendilerine destek veren taraftarların yanına giderek, sevgi gösterilerine karşılık verdiler.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri de taraftarın yanından dönerek soyunma odasına giden futbolcuları ayakta alkışladılar.


- Webo'nun 2 golü galibiyeti getirdi

Sarı-lacivertli ekibin iki golüne imza atan Pierre Webo, sarı-lacivertli takıma, zorlandığı mücadelede çok önemli 3 puanı getirdi.

Fenerbahçe'nin 74. dakikada 2-2'lik eşitliği sağladığı golde imzası bulunan Webo, 90+3'teki golüyle maça damgasını vurdu.

Webo, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 3. golünü kaydetti.



- Caner gol attı, Yanal'a koştu

Karşılaşmanın 31. dakikasında kullanılan serbest vuruşta Fenerbahçe'nin golünü atan Caner Erkin, golden sonra teknik direktör Ersun Yanal'a koştu.

Yanal, büyük bir sevinç yaşayarak yanına gelen futbolcusunu sarılarak tebrik etti.

Caner, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez golle buluştu. Fenerbahçe formasıyla ligde en son 2011-2012 sezonunun 20. haftasında Fenerbahçe'nin Manisaspor'u 2-1 yendiği maçta gol atan Caner, uzun bir aradan sonra ligde gol kaydetti.

Caner attığı golün yanı sıra Webo'nun 74. dakikada kaydettiği golde de asist yaptı.