Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ünlü Holywood yıldızı Pamela Anderson ve Simpsonlar isimli çizgi dizinin yapımcısı Sam Simon, fok avına son vermeleri için Kanadalı avcılara 1 milyon dolarlık sembolik çek verme girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

Kanada'nın New Foundland-Labrador eyaletinin başkenti St. John's kentine gelen ünlü yıldız ve beraberindekiler, Hamilton Caddesindeki Kanada Fok Avcıları Derneği'ne giderek basın açıklaması yapmak istedi. Bina girişinde açıklama yapmak isteyen Anderson ve Simon'a bazı avcılar tepki gösterirken, avcılardan biri, "çekinizi de alın gidin. Bizi yalnız bırakın" dedi. Bir başkası ise elindeki 165 dolarlık gerçek çeki Pamela Anderson'a uzatarak, "siz bu çeki alın ve buradan gidin" teklifinde bulundu.

Daha sonra dernek binasına giden heyet, defalarca çalmalarına rağmen dernek kapısını açan olmayınca çeki kapının altından bırakmak istedi ancak başarısız olunca bölgeden ayrıldı.

Kanada Fok Avcıları Derneği Başkanı Eldred Woodford ise eylemi Hayvanlara Etik Muamele Topluluğu'nun (PETA) organize ettiğini ileri sürdü.