Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un ara transferde satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya vardığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Caja, Bursa'ya geldi.

Atatürk Havalimanı'na uçakla geldikten sonra Yalova üzerinden feribotla Bursa'ya getirilen Caja, konaklayacağı otelin önünde bir grup taraftar ve basın mensubu tarafından karşılandı.

Otel önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, üst düzey futbol oynanan bir ülkeye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor gibi kendisinin de hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Caja, "Benim de hedeflerim ve beklentilerim büyük. Yönetimin ve takımın bana olan güvenini hissedebiliyorum ve bu güvenini karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Caja, daha önce 10 farklı kulüpte kiralık olarak oynamasının sebebinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

"Bunun belli bir sebebi yok ama gittiğim her takımda şampiyonluklar yaşadım. Çin'de, Japonya'da, Suudi Arabistan'da... Bu şampiyonluklara, kupalara bir yenisini burada eklemek istiyorum. 5 ay kendini ispatlamak için yeterli bir süre ama benim hedefim; burada çok daha uzun bir süre kalmak ve kendi tarihimi oluşturmak."

Brezilyalı futbolcu, sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılarak ülkesi Arjantin'e dönen Pablo Martin Batalla'nın sorulması üzerine kendisini tanımadığını belirtti.