Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Nemanja Matic'i renklerine bağladı.

İngiltere'nin başkenti Londra'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Transferi 21 milyon sterline gerçekleşen Matic, 2009 yılında Chelsea'ye gelmiş ancak fazla forma şansı bulamadan önce Vitesse'ye kiralanmış, ardından da Benfica'ya transfer olmuştu. 21 milyon sterline transfer olan Matic, Benfica'da da 21numaralı formayı giyiyordu.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Londra ekibine katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Matic, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve Chelsea taraftarlarını mutlu edeceğim" dedi.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ise Sırp futbolcunun takıma dönmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Eminim ki takımın en önemli futbolcularından biri olacak ve hedeflerimize ulaşmamızda bize yardım edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Matic'in Chelsea'de 21 numaralı formayı giyeceği açıklandı.