Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Medical Park Antalyapsor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bizim hedefimiz belli, kupada final oynamak istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'un Elazığspor'u 2-1 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aybaba, hafta içi ve dışında farklı illerde ve iklimlerde sürekli maçlar yaptıklarını söyledi.

Zorlu süreçten başarıyla çıktıklarını ifade eden Aybaba, "Bizim hedefimiz belli, kupada final oynamak istiyoruz. Çalışmalarımız, isteklerimiz, düşüncelerimiz sahaya yansıttığımız her şey bu yönde. Özellikle sahamızda maç kazanmak keyif verici. Taraftarımız azdı ama coşkuluydu. Önümüzde ki maçlara bakıp kendimize bir strateji belirleyeceğiz" diye konuştu.

Futbolculardan Emre Güngör de ikinci yarıda 2-1'den sonra biraz sıkıntıya girdiklerini ama galip gelmeyi başardıklarını belirtti. Gruptan çıktıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Güngör, kupayı Antalya'ya getirmek istediklerini kaydetti.

Köksal Yedek ise maça gruptan çıkmayı garantilemek için çıktıklarını ifade ederek, "Yaklaşık 1,5 ay önce Elazığspor'da forma giyerken Antalyaspor'a gol atmıştım, şimdi de tersi oldu. İlk maçımda gol attığım için mutluyum" diye konuştu.


- Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktör Yardımcısı İrfan Saraloğlu, maçın ilk pozisyonunu yakaladıklarını ancak gole çeviremediklerini söyledi.

İlk yarıda yaptıkları defansif bir hata sonucunda Semih'in golünü kaydettiğini belirten Saraloğlu, "İlk yarıyı 1-0 geri kapattık, ikinci yarının başlangıcında 2-0 geriye düştük. Sonra biraz toparlandık ve gol bulduk. Maçın sonlarına doğru bir kaç pozisyon yakaladık, bunlardan bir tanesini değerlendirebilsek 2-2'yi yakalayıp finalin kapısını büyük ölçüde biz açmış olacaktık, ama olmadı" dedi.

Futbolculardan Özgür Özkaya da maçta iyi mücadele ettiklerini ve şanssız goller yediklerini belirtti.

Özkaya, yarından itibaren ligde oynayacakları Kayserispor maçına hazırlanmaya başlayacaklarını dile getirerek, Elazığspor'u üst sıralara çıkarmak istediklerini aktardı.


Ali Gökdemir ise maçta 2-1 yenik durumdayken pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini kaydederek, ligde bu hafta Kayserispor maçında 3 puan almak istediklerini dile getirdi.