Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Ekonomi kanalı Bloomberg HT, yerel seçim akşamı bir ilke imza atıyor. 30 Mart Pazar akşamı, sandıkların kapanmasının ardından 20:00-00:00 arasında canlı yayınlar ile seçim sonuçları, birbirinden değerli konuklar ile yorumlanarak izleyiciye aktarılacak.

Saat 20:00'de Bloomberg HT Haber Koordinatörü Ali Çağatay'ın sunumu ile gelen sonuçlar, hangi adayların ne kadar oy aldığı, kimlerin kazandığı, konukların yorumları ile izleyicilerle paylaşılıyor. Ali Çağatay'ın konukları; Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Ferman, İstanbul Hububat İhracatçıları Birliği Başkanı Zekeriya Mete, Makina İhracatçıları Birliği Başkanı Sanayici Adnan Dalgakıran, Burgan Portföy Yönetimi Pazarlama Direktörü Aysun Karaytuğ, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve (Betam) Uzmanı Dr. Zümrüt İmamoğlu ve Avrupa Birliği Genişleme Uzmanı ve İstanbul Politika Merkezi Uzmanı Dr. Cengiz Aktar olacak.

Ardından saat 22:00'de Barış Esen, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran ile sonuçları, ekonomiye etkileri ve hafta başına nasıl yansıyacağı ile seçimleri değerlendiriyor. New York'tan Melike Ayan ve Londra'dan Eren Sağır'ın canlı bağlantıları ile yurtdışından ilk tepkiler sıcağı sıcağına aktarılıyor. Barış Esen ve Cüneyt Başaran'a bu yayında Garanti Yatırım Baş Ekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sadi Uzunoğlu, Gazete HaberTürk Yazarları Soli Özel ve Yavuz Semerci, Konsensus Araştırma Genel Müdürü Murat Sarı ve Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı eşlik ediyor.