Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Beşiktaş karşısında iyi defans yaptıklarını, kontrataklar geliştirdiklerini ve golleri bulduklarını belirterek, "Haklı bir galibiyet elde ettik" dedi.

Carlos, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından 4 Eylül Stadı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısının Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçtiğini söyledi.

İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele geçirdiklerini belirten Carlos, "İyi defans yaptık, iyi kontrataklara çıktık, golleri de bulduk. Haklı bir galibiyet elde ettik. Takımımız iyi durumda. Herkes mutlu bir şekilde çalışıyor. Herkesin motivasyonu iyi durumda" diye konuştu.

Takım halinde iyi futbol sergilediklerini dile getiren Carlos, oyuncularını ortaya koydukları futboldan ve farklı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Carlos, teknik direktörlük kariyerindeki ilk sezonu olduğunun belirtilmesi üzerine, "İyi bir sezon geçiriyoruz. Benim de teknik direktörlük kariyerimdeki ilk sezon gerçekten güzel geçiyor. Burada yalnız değilim, bana yardımcı olan çok iyi profesyoneller var" dedi.

Yardımcılarıyla güzel bir iş çıkardıklarını dile getiren Carlos, "Oyuncularımıza da iyi motivasyon sağlıyoruz, bunun sonucunda güzel sonuçlar elde ediyoruz" ifadesini kullandı.

- Roberto Carlos, Fenerbahçe'yi kutladı

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos, sarı-lacivertli ekibin ligde şampiyonluğunu ilan etmesine ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine, Fenerbahçe'nin bu sezonki en istikrarlı takım olduğunu söyledi.

Carlos, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz, gerçekten hak ettikleri bir şampiyonluktu. Sezonun en iyi takımıydı, haklı bir şampiyonluk aldılar, kutluyoruz. Bizim de tabii ki Avrupa kupaları için iddiamız devam ediyor. Avrupa kupalarına katılmak için sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Beşiktaş maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Korcan Çelikay'ın durumunun sorulması üzerine Carlos, "Omzunda bir sıkıntı var gibi. Salı günü kontrollerini yaptıracağız, neyin ne olduğunu o gün anlayacağız. Umarım kötü bir şeyi yoktur. Korcan'ın maça çıkamaması durumunda Nihat Şahin, kalemizde her zaman güven veren bir oyuncumuz" dedi.

Roberto Carlos, bir basın mensubunun, "Beşiktaş maçı sonrası iç transfer görüşmelerine başlayacağız demiştiniz. Cicinho, anlaştı sadece Aydın Karabulut'un durumu var. Son durum nedir?" şeklindeki sorusunu, "Yönetimimizle daha konuşmadık, önümüzdeki günlerde görüşeceğiz. Oyuncularımızla da görüşeceğiz ve onların da Sivas'ta daha mutlu şekilde çalışmasını sağlayacağız" şeklinde cevapladı.


- Chahechouhe ve Kadir'in görüşleri

Sivassporlu futbolculardan Aatif Chahechouhe ise Beşiktaş gibi güçlü bir rakip karşısında 3 puan kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş maçında rakip fileleri 2 kez havalandırarak gol sayısını 17'ye çıkardığının hatırlatılması üzerine Chahechouhe, "17 gol attığım için çok mutluyum. Hem kendi adıma hem de ailem için mutluyum, beni çok destekliyorlar. İnşallah böyle devam edip, sezon sonuna kadar birkaç gol daha atarım" dedi.

Sezon sonunda kaç gole ulaşmayı hedeflediğinin sorulması üzerine Chahechouhe, "30-35" diye espri yaptı.

Chahechouhe, 20 gole ulaşmayı hedeflediğini belirterek, "Önce takımım kazansın, sonra gol krallığı" ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Kadir Bekmezci de Beşiktaş karşısında farklı galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini belirten Bekmezci, "Böyle devam edersek, inşallah hedefimize ulaşırız" dedi.