Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, "2014 yılında açtığımız ve açacağımız 200'ü aşkın mağazamızın 80'ini verimliliğin yarattığı kaynakla açtık. Teknolojiyi iyi kullanarak, verimliliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

UNIQ İstanbul Çinili Köşk'te düzenlenen basın toplantısında konuşan Tort, Migros'un kuvvet unsurunun verimlilik, büyüme, alışveriş deneyimi ve penetrasyon olduğunu söyledi. Perakende sektöründe verimliliğin büyük önem taşıdığına dikkati çeken Tort, "Bu anlayışla büyümeyi sürekli kıldığımız gibi 2014 yılında açtığımız ve açacağımız 200'ü aşkın mağazamızın 80 adedini verimliliğin yarattığı kaynakla açtık. Daha geniş kitlelere sadece Migros'ta bulunan kalite ve fiyat avantajına sahip ürünler ulaştırarak, son yıllarda sektörde oluşan rekabeti güçlendirdik. Teknolojiyi iyi kullanarak, verimliliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Tort, orta gelir grubunun ve özellikle aile geçindirenlerin hesabını önemsediklerini, onların beklentilerini ceplerine en uygun fiyatlarla karşıladıklarını anlatarak, "Migros markalı çok hesaplı ve kaliteli ürünlerin yanı sıra sadece Migros'ta bulunan ürünleri geliştirerek bunları toplumun en geniş kesimine ulaştırdık. Piyasadaki en uygun sepeti sepetimize eşitleyen, fiyat avantajına sahip rekabetçi yapımızla Türkiye'nin tam bir aynasını oluşturan müşteri profiline sahibiz" bilgilerini paylaştı.

AA