Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu Görevlileri Sendikaları ile Konfederasyonların Üye Sayılarına İlişkin 2016 yılı Tebliğine göre, Memur-Sen'in, 956 bin 32 üye sayısıyla rakipleriyle arasındaki farkı katlayarak liderliğini açık ara sürdürdüğünü belirterek tüm üyelere teşekkür etti.

Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ile Konfederasyonların Üye Sayılarına İlişkin 2016 Temmuz İstatistikleri Hakkında Tebliği"nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yazılı açıklama yaptı.

Tebliğe göre, Memur-Sen'in 956 bin 32 üye sayısıyla rakipleriyle arasındaki farkı katlayarak liderliğini açık ara sürdürdüğünü kaydeden Yalçın, bu başarının arkasında, kamu görevlilerine yeni kazanımlar üretme, millet iradesine kararlılıkla sahip çıkma, dünya mazlumlarının yardım taleplerine anında karşılılık verme, insanlık ve medeniyet değerleriyle bütünleşme ve teşkilatların bütün şartları zorlayarak yaptığı yoğun çalışmanın olduğunu ifade etti.

Yalçın, "Rakiplerimizle arayı açarak zirve yolculuğumuzu sürdürmede katkısı olan, emeği geçen konfederasyon yönetim kurulu üyelerine, sendikalarımızın genel merkez yöneticilerine, il başkanlıklarımıza, il, ilçe, kurum ve iş yeri temsilcilerimize, şube başkanları ve yönetimlerine, en önemlisi tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Büyük Memur-Sen ailesine, çalışma hayatına, ülkemize, milletimize ve mazlumlara hayırlı olsun" değerlendirmesini yaptı.

AA