Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 28 Aralık 2016

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri törenine katılacak.

(Ankara/11.00)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde düzenlenecek Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/11.00)

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/12.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Conrad İstanbul Bosphorus Otel'de düzenlenecek Dış İlişkiler Ekonomik Kurulu toplantısına katılacak.

(İstanbul/11.00)

2- TBMM Anayasa Komisyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sanayide Dijital Dönüşüm Platformu hazırlık toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Etiyopya'da Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ve Başbakan Hailemariam Desalegn tarafından kabul edilecek.

- İkili temaslarda bulunacak Zeybekci, Türkiye-Etiyopya İş Forumu ile 7. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'na katılacak, ülkedeki Türk firmalarını ziyaret edecek.

(Addis Ababa)

3- TÜİK, ekim ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile baş başa ve heyetler arası görüşmede bulunacak.

(Ankara/09.15/09.30)

2- Suriye’deki Fırat Kalkanı Harekatı ve iç savaştaki gelişmeler izleniyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

AA