Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

 

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı ile Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ndeki Tokatlılar Gecesi'ne katılacak.

(İstanbul/14.30/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Valiliği ziyaret edecek ve partisinin 15 Temmuz Demokrasi̇ Meydanı'ndaki mitinginde halka hitap edecek.

- Yıldırım, daha sonra partisinin Beledi̇ye Meydanı'nda düzenlenecek mitingine katılacak ve Valiliği ziyaret edecek.

(Bingöl/12.15/13.00/Muş/15.30/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İngiltere ziyareti kapsamında Türk toplumu temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Londra) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı, İmam Hatip Liseleri Arası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Ödül Töreni ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'na katılacak.

(Yozgat/10.30/12.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balkan-Rumeli Çalıştayı'na ve AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi'ne iştirak edecek.

(Bursa/10.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları ve partisinin ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek, partisinin Gençlik Kollarının "Genç Kürsü Programı"nda konuşacak.

(Samsun/11.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Kızıltepe, Nusaybin ve Midyat ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunacak, Midyat mitingine katılacak ve AK Parti Mardin İl Danışma Meclisi'ne katılacak.

(Mardin/10.00/15.00/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Tarsus ilçesinde muhtarlarla kahvaltıda buluşacak, Mersin Sivaslılar Derneğini ve Valiliği ziyaret edecek.

(Mersin/10.00/12.00/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kent merkezi, Gazipaşa ve Manavgat ilçelerinde DSİ tarafından inşa edilen tesislerin toplu temel atma ve açılış törenleri ile "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında gerçekleştirilecek fidan dikim programına katılacak, Valilik ile Gazipaşa ve Serik belediyelerini ziyaret edecek, Gazipaşa Hacı Musa Çayı'nda incelemelerde bulunacak.

(Antalya/10.30-17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Valiliği ziyaret edecek, sanayici ve iş adamlarıyla toplantıda bir araya gelecek, AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığında ve akşam yemeğinde partililerle buluşacak.

(Hatay/11.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Belediye'yi, TSO'yu ve Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret edecek, AK Parti Söğüt İlçe Danışma Meclisi'ne iştirak edecek.

(Bilecik/12.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupa Denizlililer Derneği ve TRT tarafından hazırlanan "Özay Gönlüm'ü Anma Programı"na ve Almanya'da AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programa katılacak, Almanya'ya hareketi öncesinde Denizli Çardak Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

(Denizli/13.30/Almanya Leverkusen/16.30/ Köln/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Valiliği ziyaret edecek, iş adamları, meslek odaları ve STK temsilcileriyle toplantı yapacak, Belediye'ye, AK Parti İl Başkanlığına, esnafa ve MÜSİAD Başkanlığına ziyarette bulunacak.

(Karaman/10.30-16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yetkilileriyle bir araya gelecek, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Kongresi'ne katılacak, TSO yetkilileri ile toplantıda buluşacak, esnaf ziyareti yapacak ve Akyazı ilçesindeki Topağaç Mahalle Buluşması'na iştirak edecek.

(Sakarya/10.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Kuruluna katılacak, kanaat önderleri ile toplantı yapacak, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Kültür Merkezi'nde gençlerle bir araya gelecek ve STK temsilcileri ile buluşacak.

(İstanbul/10.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana/Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

AA