Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Türkiye’de kurulup global marka olma yolunda ilerleyen şirket üst düzey temsilcileri, 30 Mart Perşembe günü Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı, Bloomberg HT resmi medya sponsorluğu, Shangri La Bosphorus İstanbul ev sahipliğinde Yerelden Globale Markalar Konferansı’nı gerçekleştirecek.

Ülkemize Döviz yönünde katma değer sağlamak, uluslararası arenada Türkiye’nin marka değerini daha yukarıya çekmek adına kamu kuruluşları başta olmak üzere, tüm özel sektör kuruluşları ve bu topraklarda yaşayan tüm bireylere önemli görevler düşüyor.

Bu minvalde, 30 Mart 2017’de dünyada ve Türkiye’de ilki gerçekleştirilecek olan “Yerelden Globale Markalar Konferansı”nda konuk olarak ağırlanacak ihracatçı ve ihracat hedefli özel sektör üst düzey yöneticileri “Global Marka Olma Nedenleri” ile “Globale Giden Yolda Deneyimledikleri Yol Haritaları” paylaşılacak. Özellikle özel sektör temsilcilerinin globalleşme yolunda karşılaştıkları zorluklar ve aşma yolları, konuklarımız ve kamuoyuna aktarılacak.

Konferansta altı sektör, yirminin üzerinde şirket ve otuza yakın şirket temsilcisi profesyoneller konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

Dünya’nın incisi İstanbul’da boğaza nazır gerçekleştirilecek olan “Yerelden Globale Markalar Konferansı” ile ilgili detayları almak ve kayıt yaptırmak için didem.ozalp@positiveik.com adresinden veya 0216 340 01 01 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve bilet için; www.biletino.com/event/eventdetail/3256