GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 22 Mart 2017

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleriyle bir araya gelecek, Kuzeykent Miting Alanı'nda toplu açılış törenine katılacak.

(Ankara/12.00/Kastamonu/15.00)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda TİKAD Olağan Genel Kurulu'na iştirak edecek, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda halka hitap edecek, Valilik ziyaretinde bulunacak.

(İstanbul/10.30/Iğdır/14.00/15.30)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seydişehir'de halkla buluşacak, Rixos Otel'de iş dünyası ve STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Konya/12.00/15.00)

4- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Beypazarı ilçesinde halka hitap edecek.

(Ankara/14.00)

2- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esenler Belediyesince Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde "Uluslararası Tarihi Su Yolu Şehirleri Buluşması"na, İstanbul Büyükşehir Belediyesince Bahçelievler'de gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma törenine iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/16.00)

3- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Boyabat’ta halka hitap edecek, Adliye Sarayı’nı ziyaret edecek, Öğretmenevi'nde Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenecek törene katılacak.

-Bozdağ, Ayancık Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konferansta konuşacak, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenecek “İbrahim Sadri ile Çanakkale Türküleri ve Şiir Dinletisi” programına iştirak edecek.

(Sinop/10.30-19.30)

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Torbalı'da huzurevi açılışına katılacak, huzurevi sakinleri ile kahvaltı yapacak, Valiliği ve Torbalı Belediyesini ziyaret edecek, Sosyal Hizmetler Merkezi açılışına katılacak.

- Kaya, Karabağlar Huzurevi ile Balçova'da çocuk evini ziyaret edecek, halkla buluşacak, Gönül Elçileri programına iştirak edecek.

(İzmir/10.00-16.15)

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iş adamları, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek, Enez, İpsala ve Meriç ilçelerinde halkla buluşacak; Keşan, Enez ve Uzunköprü'de esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Edirne/09.30-18.30)

6- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ahmet Hamdi Akseki Camisi Sergi Salonu'nda, "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" kapsamında gerçekleştirilecek çalıştayda konuşacak.

(Ankara/10.30)

7- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erciş ve Özalp ilçelerinde halka seslenecek, il merkezinde esnafı ziyaret edecek, muhtarlar, gençler, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Van/10.00-18.30)

8- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde EURIE 2017 Uluslararası Avrasya Yükseköğretim Zirvesi'ne, Üsküdar'da Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane sohbetlerine katılacak.

(İstanbul/10.00/16.00)

9- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Savunma Sanayii KOBİ'lerle Büyüyor Gaziantep Buluşması"na iştirak edecek.

(Gaziantep/12.00)

10- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Menderes, Ödemiş Gaziemir ve Kiraz ilçelerinde halk oylaması çalışmalarına katılacak.

(İzmir/09.00-17.30)

11- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valiliği ziyaret edecek, İl Sağlık Değerlendirme Toplantısına katılacak, MHRS çalışanlarıyla bir araya gelecek, STK temsilcileriyle toplantı yapacak, Kahta ilçesinde mitinge iştirak ederek STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek.

(Adıyaman/10.00-16.30)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Neden Evet Diyoruz Ofisi”ni ziyaret edecek, Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek, Denizli Esnaf Odaları yönetimiyle toplantı yapacak.

(Denizli/12.00/17.00/19.00)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Doğanşehir ve Yeşiltepe mitinglerine katılacak, belde ziyaretlerinde bulunacak.

(Malatya/11.00-19.00)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, muhtar ve emeklilerle toplantı yapacak, 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı oluşturma etkinliği ile mitinge katılacak.

(Mersin/09.30-15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanlığında düzenlenecek "DEAŞ'la Mücadele Küresel Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı"na iştirak edecek.

(Washington)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

4-Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

AA

 

Advertisement