Advertisement
HABERLER ABONE OL

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay hattı inşaatında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Uysal, burada gazetecilere açıklama yaptı. Uysal, İBB'deki bayrak değişiminden sonra artık araziye indiğini, her hafta bir belediyeyi ziyaret edip ilçedeki sorunları belediye başkanlarıyla görüştüğünü anlatarak, ilk ziyaretini Üsküdar'a, ikincisini ise Eyüpsultan Belediyesi'ne yaptığını söyledi.


Eminönü'nden başlayıp Alibeyköy'de son bulacak Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay hattının devam eden işlerden biri olduğunu ifade eden Uysal, şöyle konuştu:

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay hattında son durum - Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay hattı ne zaman açılacak?
"Eminönü'nden Alibeyköy'e kadar olacak tramvay hattının açılması ulaşım sorunun çözümüne çok büyük katkı sağlayacak. Onda hem fikiriz. Onun için hızlı bir şekilde bitirmenin hesabını yaptık. Onu tamamlayacağız. Ama bu arada Sadece İstanbul ve Türkiye'den değil, bütün İslam dünyasından Eyüp Sultan Hazretlerini ziyarete gelenler var. Tramvay bu gelen insanların ulaşımını da rahatlatacak. İnşaat faaliyetleri güzel bir şekilde devam ediyor. Bir aksama olmazsa 2018 yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz."