Advertisement
KÜRESEL PİYASALAR ABONE OL

Manukyan 2018'de ABD'de enflasyonun daha net şekilde karşımıza gelebileceğini, Fed'in faiz konusunda biraz agresif olmasının söz konusu olabileceğini kaydetti.

Euro'nun gelecek sene dolar karşısında daha güçlü olabileceğini öngören uzman "Dolar tarafında hikayenin azalması, euro tarafında gelecek iyi haberlerin daha daha sert fiyatlanması söz konusu olabilir. Böyle bakınca Euro daha kuvvetli duracak gibi gözüküyor." dedi.

Ancak Avrupa Birliği'nde siyasi risk olduğunu, Fed'in faiz konusunda agresifleşme ihtimalinin piyasalarda çok düşük fiyatlandığını belirten Manukyan, "Dolayısıyla ben 1.25 seviyesi aşılmadıkça euro'da ralli beklemem. Ama aşağı döndü demek için de 1.1470'ler kırılmalı" yorumunu yaptı.

- SANAL PARALAR

Manukyan kripto para piyasasına dair gelecek sene ciddi analizler olacağını, bu nedenle daha sağlıklı fiyatlamalar görüleceğini bildirdi. Manukyan "elbette bitcoin'de spekülasyon devam edecektir. Kripto para dünyası daha ciddi analizlere uğramaya başladı, bu da paranın diğer kripto paralara kaymasına neden oluyor" ifadesini kullandı.