Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Bloomberg HT'ye konuk olan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Cengiz Galatasaray'ın etik değerlerinden uzaklaştığını, mevcut yönetimin gidişatından hoşnut olmadıkları için aday olduğunu söyledi.

Riva ve Florya projelerinin doğru işlemediğini belirten Cengiz "Galatasaray tam bir borç sarmalına girdi, bu sadece "Galatasaray'ın değil tüm kulüplerin sorunu...Riva ve Florya'nın ayrı ayrı ihale edilmesi gerektiğini şiddetle ifade ettik ancak bizi dinleyen olmadı. Dursun Bey buna olumlu yanıt vermedi.." diye konuştu.

Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'la ilgili de konuştu. Cengiz, "Şunu vurgulamak istiyorum, mayısta seçime gideceğiz. Lütfen sandığa gelin, kaçmayın pasif olmayın. Özellikle yıpranmamış isimleri yönetime aldık fakat Sportif A.Ş.'ye şaibeli, hangi takımdan olduğu bilinmeyen isimleri değil Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas gibi kardeşlerimizi alacağız. Onlarla temas ve görüşme halindeyiz. İnşallah onlar bizim Sportif A.Ş.'de olacaklar." ifadelerini kullandı.