Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak, İstanbul emniyet teşkilatı mensupları ile iftar programında bir araya gelecek.

(Erzurum/14.00/İstanbul/20.32)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yimpaş AVM'de düzenlenecek AK Parti aday tanıtım programına katılacak.

(Yozgat/14.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Esnaf Odasını ziyaret edecek, Anemon Otel'de düzenlenecek iftar programına katılacak.

(Eskişehir/13.30-19.30)

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Emir Sultan KYK yurdunda düzenlenecek sahur programında gençlerle bir araya gelecek, Romanspor-Kızıklıspor maçını izleyecek, AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı ile AK Parti İl Başkanlığının iftar programına katılacak.

(Bursa/03.00-20.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı ile AK Parti Fındıklı İlçe Başkanlığının iftar programında yer alacak.

(Rize/13.00/19.40)

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı Toplantısı ile Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenecek AK Parti aday tanıtım toplantısına iştirak edecek, Gürün ilçesine ziyarette bulunacak ve iftar yapacak.

(Sivas/09.00-17.00)

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa ilçelerini ziyaret edecek, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nın açılışında yer alacak.

(İzmir/11.00-19.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenecek Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğine iştirak edecek. 

(Ankara/12.05)

 

EKONOMİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, partisinin Hekimhan, Kuluncak ve Darende ilçe teşkilatları ile esnafı ziyaret edecek, AK Parti İl Başkanlığının Muhtarlar İftar Programı'na katılacak. 

(Malatya/13.00-19.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı bağlantı yolları şantiyesinde incelemelerde bulunacak, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, Kars-Ardahan-Iğdır İftar Buluşması'na ve Hazreti İmam Hasan'ın Doğum Günü Programı'na katılacak.

(İstanbul/15.30-21.00)