Advertisement
HABERLER ABONE OL

Erdoğan şu açıklamaları yaptı; 

"Bugüne kadar sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti yaptık. Buna karşılık birileri hep istismar siyaseti ile kötümserlik yayarak kendilerine alan açmaya kalktı. Milletin moralini bozmak için yapmadıkları işgüzarlık kalmadı. Şimdi de işsizliği diline doladılar. Hükümetlerimiz döneminde 9 milyon istihdam ortaya çıkardık. Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık. Biz nüfusu artan bir ülkeyiz buna karşılık iş gücüne katılım oranı fevkalade yükseldi. Ağustos ayında birtakım ekonomik saldırılara maruz kaldık. İstihdamda daralma oldu ama onu da kontrol altına aldık."

"BU ENFLASYON YAKIŞMAZ"

Enflasyon ile ilgili olarak "İnşallah enflasyon tekrar yüzde 6'lara, 7'lere kadar düşecek. Çünkü bize böyle 20, 19, buralarda enflasyon yakışmaz" mesajını veren Erdoğan, şöyle devam etti: "Tanzim satışlara başladık. Bu adımın sonuçlarını gördük. Bay Kemal 'Kuyruklar var' diyor. Bay Kemal bunlar yokluk kuyrukları değil, bunlar varlık kuyrukları. 9 seçime girdin kaybettin. Şimdi onuncusuna giriyoruz, yine kaybedeceksin. Sen bir CD ile partinin başına geçtin, koltuğa yapıştın şimdi de ayrılamıyorsun."

TARIM VE HAYVANCILIĞA ELEKTRİK DESTEĞİ

Erdoğan, ayrıca hayvancılık, kümes hayvancılığı ve seracılık yapanların tarımsal sulama abonesi olarak yüzde 12 indirimli elektrik kullanabileceğini bildirdi.

Erdoğan "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın elektrik aboneleri ile ilgili yeni bir çalışmamız var. Vatandaşlarımız elektriği yüzde 12 indirimli kullanabilecekler." dedi.