Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

ANTALYA (A.A) - 16.02.2011 - Metro Cash&Carry Türkiye Pazarlama Müdürü Ayla Ceylan, 11 ilde 18 mağazaya ulaştıklarını bildirdi.

Antalya'da bugün açılan 18. Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı'nda stant kuran Metro Cash&Carry, standında Rioba, Select Horeca ve Hotel serisi markalarını tanıtıyor.

Metro Cash&Carry Türkiye Pazarlama Müdürü Ayla Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Metro'nun profesyonel müşterilere hizmet verdiğine işaret ederek, ''Metro olarak 11 ilde 18 mağazaya ulaştık. Türkiye'de daha çok Metro mağazası açma çalışmalarımız sürüyor. Antalya'da da yeni bir Metro mağazası açma düşüncemiz bulunuyor'' dedi.

Metro'nun 1 milyon kayıtlı müşterisi bulunduğunu dile getiren Ceylan, şöyle devam etti:

''1 Milyon kayıtlı üyenin 650 bini çok aktif müşterimiz. Metro mağazalarında 40 bin kalem ürün satıyoruz. Mağazalarımızda kendi markalarımızın sayısını da artırıyoruz. Metro markalı bin 200 gıda ürünü, bin 70 civarında da gıda dışı ürün bulunuyor. Mağazalarımızda, bulunduğumuz yöreye destek vermek amacıyla yöresel ürünleri de satıyoruz. Avrupa Birliği standartlarında ürünleri satmaktayız. Mağazalarımızda ağırlıklı Türk markalı ürünlere yer veriyoruz. Türkiye'den yurt dışına tekstil ürünleri, kağıt grupları ve konserve çeşitleri gönderiyoruz.''

Fuardaki stantta Rioba kafe konseptini tanıttıklarını da anlatan Ceylan, ileriki yıllarda amaçlarının Rioba kafeler yaratmak olduğunu belirtti.

Rioba markalı donmuş çörekler, minik pizzaların yer aldığı donmuş ürünlerin de bulunduğunu anlatan Ceylan, ayrıca Select Horeca markasına da yer verdiklerini söyledi.

Ceylan, Select Horeca'nın bir aşçının pişirmekle ilgili kullandığı her türlü ürünü barındırdığına dikkati çekerek, ''H markalı hotel serisi ürünlerimiz de bu fuarda tanıtılıyor. H markalı ürünler arasında terlikten havluya, şampuandan sabuna kadar çok sayıda ürün bulunmaktadır'' dedi.