Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal, Maltepe ve Şile'de yarından itibaren 30 Haziran'a kadar bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Şile ve Kartal İşletme Müdürlükleri hizmet alanı içinde kalan bazı trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Açıklamada, çalışma kapsamında yarın Maltepe'de 09.00-15.00 saatleri arasında, Girne Mahallesi, Kırlangıç, Maden, Elif, Demet, Çilek ve Doğuşkent sokakları ile Doğuşkent Caddesi'ne, 26 Haziran Pazar günü aynı saatlerde Maltepe'de Girne Mahallesi, Elif, Demet, Doğuşkent ve Çilek sokaklar ile Doğuşkent Caddesi'ne elektrik verilemeyecek.

27 Haziran Pazartesi günü Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında İnönü, Cengiz Topel ve Kızılay Buhran caddeleri, Karadeniz ve Çınaraltı sokaklar, Soğanlık Caddesi Spor Kompleksi ve Soğanlık Fahri Korutürk Caddesi'nde kesinti yapılacak.

Aynı gün Şile'de 08.00-12.00 saatleri arasında, Ahmetli, Satmazlı, Erenler ve Korucuköy köyleri, Ahmetli Yahşibey İlköğretim Okulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, İSKİ Erenler Lojmanları, Özkanlar Madencilik, Kırkpınar Su Fabrikası ve Lafarge Şile Beton Tesisleri elektrik alamayacak.

28 Haziran Salı günü Şile'de 10.00-13.00 saatleri arasında, Kervansaray, Esenceli, Bıçkıdere ve Oruçoğlu köyleri, İSKİ Bıçkıdere Arıtma Tesisleri, Kızılay Su ve Arıpınar Su, Eğitim Vakfı Tesisleri, Alyans İnşaat'a, aynı gün Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Pamukkale ve Danone sokaklar, Kontplas Sitesi ile Balıkesir Caddesi'ne elektrik verilemeyecek.

29 Haziran Çarşamba günü Şile'de 09.00-14.00 saatleri arasında Karamandere, İmrendere, Ovacık köyleri, Varollar Balıkçılık, aynı gün Kartal'da Soğanlık Yanyol ASF Otomotiv, Pamukkale Sokak İshakoğlu binası, Soğanlık Yanyol Jandarma İkmal Komutanlığı ve Soğanlık İshakoğlu Boya fabrikası elektrik alamayacak.

30 Haziran Perşembe günü Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında, Üsküdar ve Haritacılar caddeleri, Kızılay Bulvarı ile Villa, Üsküdar ve Kanarya sokaklara elektrik verilemeyecek.