Advertisement
HABERLER ABONE OL

Japon Hitachi'nin iştiraki ve ATM pazarının önde gelen firmalarından olan Hitachi-Omron Terminal Solutions, bankacılık sektörüne özel çözümler sunan Protem işbirliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Dünya çapında 207 bin terminaliyle yüzde 17 pazar payı bulunan Hitachi-Omron Terminal Solutions ATM'lerin ilk satışı özel bir bankaya gerçekleştirildi.

Hitachi, Türkiye pazarına girişine dair değerlendirmesinde "Türk ortağımız Protem ile birlikte daha güvenli ATM bankacılığına katkı sunacağız" açıklamasını yaptı.

Protem Satış Direktörü Yavuz Gürlek, Hitachi-Omron Terminal Solutions ile yapılan distribütörlük anlaşmasıyla, son teknolojiye sahip ATM'leri müşteriyle buluşturduklarını belirtti. Gürlek, sahada aktif kullanımı başlayan ATM'lerin müşteri memnuniyetini arttırıp maliyetleri de en aza indireceğini söyledi.

Hitachi ile yapılan anlaşmayla ATM alanında uzman kişileri de bünyelerine kattıklarını belirten Gürlek hedeflerinin orta vadede Türkiye ATM pazarındaki konumlarını artırmak olduğunu dile getirdi.