Advertisement

Eski California Valisi ve aktör Arnold Schwarzenegger, evlerinde çalışan bir kadından çocuğu bulunduğunu ve karısı Maria Shriver'ın 25 yıllık beraberliklerini bu nedenle bitirdiği yönünde medyada çıkan haberi teyit etti.

63 yaşındaki Schwarzenegger Los Angeles Times gazetesine gönderdiği açıklamada, valilik görevinin sona ermesinin ardından, 10 yıldan uzun bir süreye dayanan bu hikayeyi karısına anlattığını belirterek, ''Dostlarımın ve ailemin öfke ve hayal kırıklığı duygularını anlıyor ve hak ediyorum. Affedilecek bir yanı yok ve neden olduğum acının tüm sorumluluğunu üstleniyorum'' ifadesini kullandı.

Eşi Maria, çocukları ve ailesinden özür dilediğini, çok üzgün olduğunu kaydeden Schwarzenegger, medyadan karısını ve çocuklarını rahatsız etmemesini isteyerek, ''Tüm dikkatinizi ve eleştirilerinizi hak ediyorum, ama ailem değil'' dedi.

Los Angeles Times gazetesine göre, 20 yıl ailenin hizmetine koştuktan sonra geçen ocakta emekli olan hizmetçinin ismi açıklanmazken, Schwarzenegger, baştan beri gayrimeşru çocuğunun tüm masraflarını ve gereksinimlerinin sorumluluğunu üstlendi.

Schwarzenegger-Shriver çifti 9 Mayıs'ta yaptıkları ortak bir açıklamayla 25 yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı aldıklarını duyurmuştu.