Advertisement
HABERLER ABONE OL

Net Holding kendi paylarında satışa hazırlanıyor.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, 36 milyon nominal adet Net Holding payının tek seferde ya da parçalar halinde, sermaye piyasası mevzuatı gereğince satılması amacıyla fiyat araştırması yapılması, yurtiçinde veya yurtdışında yerleşik gerçek ve/veya tüzel kişi alıcılar ile temasa geçilmesi ve ilgili kişilerle şirket arasında satım konusunda aracılık edilmesi konularında, Deniz Yatırım'ın 31 Aralık 2023 tarihinin sonuna kadar kadar yetkili kılınmasına karar verildi.

Şirketin yönetim kurulunun 3 Kasım tarihili toplantısında; şirketin çıkarılmış sermayesi 563,88 milyon TL olduğu ve ilgili mevzuat gereğince; şirketin kendi paylarının elde bulundurma üst sınırı olan yüzde 10'una isabet eden payların nominal değerinin 56,39 milyon TL olduğu belirtildi.

Hali hazırda şirketin sahibi bulunduğu kendi paylarının nominal tutarı ise 92,14 milyon TL olarak açıklandı. İlgili mevzuat hükümleri gereğince, sermayenin yüzde 10'unu aşan kendi paylarının nominal tutarı ise 35,75 milyon TL olarak duyuruldu.