Advertisement

Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final serisi maçlarının programı belli oldu.

Ligde normal sezon bu akşam Beşiktaş Milangaz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak erteleme karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Ligde sıralama geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla netleşmiş, Galatasaray Medical Park, Banvit, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkim ve TOFAŞ, play-off'a yükselen takımlar olmuşlardı.

Play-off çeyrek final mücadelelerinde Galatasaray Medical Park ile TOFAŞ, Banvit ile Aliağa Petkim, Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker eşleşirken, oynanacak çeyrek final maçlarının ardından yarı finale çıkacak olan takımlar belirlenecek.

Beko Basketbol Ligi play-off mücadelelerinin tüm maçları, sezon içinde alınan sonuçlara bakılmaksızın, 0-0'lık eşitlikle başlayacak. Çeyrek final müsabakaları kazanılmış iki maç üzerinden oynanırken, bu turdaki ilk maç normal sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında, ikinci maç rakip sahada ve gerekmesi durumunda üçüncü ve son maç ise yine sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında oynanacak.

-Program-

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçları 5 ve 6 Mayıs'ta oynanacak.

Çeyrek final maçlarının programı şöyle:

5 Mayıs Cumartesi:

17.30 Banvit–Aliağa Petkim (Banvit Kara Ali Acar)

20.00 Galatasaray Medical Park–TOFAŞ (Abdi İpekçi)

6 Mayıs Pazar:

15.00 Beşiktaş Milangaz–Fenerbahçe Ülker (Beşiktaş Milangaz Arena)

20.00 Anadolu Efes–Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem)

8 Mayıs Salı:

TOFAŞ–Galatasaray Medical Park (Bursa Atatürk)

Aliağa Petkim–Banvit (ENKA)

9 Mayıs Çarşamba:

Pınar Karşıyaka–Anadolu Efes (Karşıyaka)

Fenerbahçe Ülker–Beşiktaş Milangaz (Ülker Sports Arena)



Not: Play-off çeyrek final ikinci maçlarının başlangıç saatleri Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacak.