Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Sosyal medya devi Twitter, tam ekran video özelliğini başlatıyor. Önümüzdeki günlerde iOS kullanıcıları, yeni kaydırılabilir video sayfasına girmek için özet akışlarındaki bir videoya tıklayabilecek. Tıkladığınız videoyu izlemeyi bitirdiğinizde, daha fazla video içeriğine göz atmak için yukarı kaydırabilirsiniz. Ardından, TikTok'taki tarama deneyimine benzer şekilde kaydırılabilir bir video akışında olacaksınız. Görüntüleyiciden çıkmak ve orijinal tweet'e geri dönmek istiyorsanız, sol üst köşedeki geri okuna tıklayabilirsiniz.

Twitter, yeni sürükleyici medya görüntüleyicinin amacının, kullanıcıların ilgi çekici videoları keşfetmesini kolaylaştırmak olduğunu söylüyor. Kullanıcılar, uygulamanın kullanıcı ilgisini çekeceğini düşündüğü popüler ve trend olan videoları görüntüleyen yeni bir "Sizin için videolar" kategorisi görecek.

Twitter, kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş bir Keşfet sayfası sunmak için Aralık 2021'de TikTok benzeri bir video geri beslemesini test etmeye başlamıştı. Bu testte Twitter, Keşfet sayfasının tamamını bir "Sizin İçin" sekmesiyle tamamlanmış bir video beslemesine dönüştürmüştü.