Advertisement

Koç Burcu: Bugün itibarıyla 3 ay boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Satış, pazarlamave reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini güzelleştirerek ve işlerini daha çok severek kendilerini ortaya koyabilirler.

Boğa Burcu: 3 ay boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak, iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya ve güzel eşyalara para dökmeye başlayacaksınız. Mantığınızı iyi kullanın.

İkizler Burcu: 3 ay boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı ve kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz. Alışverişler, bakımlar, kendinizi şımartacak herşey devreye girmeye başlayacak.

Yengeç Burcu: 3 ay boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak.Yine bu 3 haftalık dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak.

Aslan Burcu: 3 ay boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. Geleceğinize yönelik iyi ilişkiler kurmanın tam zamanı.

Başak Burcu: 3 ay boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa karşı taraftan talep etmenin tam zamanı.

Terazi Burcu: 3 ay boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu: 3 ay boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Almanız gereken bir kredi veya borç varsa, hiç düşünmeyin .

Yay Burcu: Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği ve arttığı bir dönem içinde olacaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Önünüzdeki 3 ay boyunca sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlıyor. Mantıkla hareket etseniz bile güzel bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu: 3 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınız güzelleşmeye başlayacak. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokarak, iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Bu etkilerden sağlığınızda olumlu etkileniyor. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Kova Burcu: 3 ay boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa yine bu süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek.

Balık Burcu: 3 ay boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.