Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün iş ve hizmet gerektiren alanlarımıza kanalize olabiliriz. Endişeyi ve mükemmeliyetçi yapımızı bir kenara bırakırsak, gün içinde somut bir şekilde hayattan alacağımız keyif fazla olabilir. Duygularımızla, beğenilerimiz birbiriyle uyuşmasa bile, isteklerimizi gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir. Mantık içeren tahminlerden kaçınalım.

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınıza yönelik başlayan gününüz  oldukça hareketli ve hızlı geçebilir. Maddi yönden ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi iyi ve şanslı hissedeceksiniz. Bazı iş planlarınız kendi düşünceleriniz ve isteklerinizle uyuşmayabilir.

Boğa Burcu: Hayatınızın eğlenceli alanlarına yoğunlaşmışken, gün içinde iş uğraşılarınızın artması söz konusu olabilir. Bazı şeylerin güzel ve yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin, yalnızlığın tadını almışken, sosyallik ve diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.

İkizler Burcu: Bu birkaç gündür aileniz veya evinize yönelik olaylarla uğraşırken, artık biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekle şansınız açık olacak. Bugün sosyal çevrenizin size sunacağı teklif  ve olanaklar üzerinizde strese neden olabilir.

Yengeç Burcu: Hızlı iletişim trafiği bu birkaç gündür sizi yormuşa benziyor. Bunca işiniz arasında yakın çevrenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve üzerinize düşen görevleri yerine getirmek sizi strese sokabilir.  Arkadaşlarınızın desteğini üzerinizde hissedeceksiniz.

Aslan Burcu:  Yaptığınız iş ne olursa olsun somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Hesaplı davranmak ön plana çıkabilir. Bir tarafta idealleriniz ve soyut alanlara ilgi duymanız, diğer yanda hayatın gerçekleri ve çalışmak durumunda olmanız gün içinde sizi zorlayabilir.

Başak Burcu: Bu birkaç gündür yoğunlaştığınız konuların ve durumların sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Değişimlerin farkında olup, bir yandan isterken, diğer yandan sahip olduklarınıza tutunmak isteği garip bir ikilem oluşturuyor. Geleceğinize umutla ve istekle bakmanın tam zamanı.

Terazi Burcu: Bugün nedenini çözemediğiniz bazı olaylar çözüme kavuşacak ve siz hayatı daha olumlu ve neşeli karşılayacaksınız. Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız bilinçaltınızda sizi yorabilir. Kendi pilinizi şarj edebilmeniz için bu yoğunluk içinde biraz  yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız olacak.

Yay Burcu: Kariyerinize ve iş alanlarınıza yönelik başlayacak olan gününüz, iş alanlarınızdaki hızlı etkileşimlerle sizi yorabilir. Gün içinde kişisel alanlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Herşey üzerinizde çok çabuk bir baskı oluşturuyor. Biraz rahatlayın.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda sorumlu hissedeceksiniz. Dış ortamlar, seyahat veya eğitime yönelik konular ön planda olacak. Vaktinizi kendinize ve ailenize harcamak isterken, gereksiz işlerle ve insanlarla vakit geçirmeye tahammül edemeyebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugünü, ortaklaşa para konularının yoğunluğuyla geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm ıvır zıvırlar kafanızı çok meşgul edecek. Hayatın keyfini çıkarmaktan uzak görünüyorsunuz. Devamlı başkaları için bir şeyler yapmaya çalışmayın. Biraz kendinizi düşünün.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün hayatınızın merkezinde olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar gününüzü hareketlendirecek. Sorumluluklarınızı bilmenize rağmen, işler istediğiniz gibi gerçekleşmezse hiç sıkılmayın.