Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, gizemli, maceraperest, zeki ve ilginç bir insansınız. Seyahat etmek, değişik yerler görmek hayatınızda önemli. İlginç olaylarla karşılaşacak, insanlara yardım ederken huzuru bulabileceksiniz. Kafanızın sürekli çalışması ve hep daha iyisini yapma isteği sizi yorabilir. Bu sene, özel hayatınıza odaklanacaksınız. Önemli kararlar alabilirsiniz.

Başımıza Neler Gelecek

Bugün öğlen saatlerinde yengeç burcunda bir dolunay yaşanacak. Bir kaç gün boyunca duygusal alanlarımızda, evimize, ailemize, güvenliğimize ve vatanımıza yönelik konularda bazı hassaslıklar yaşayabiliriz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsak agresif, ani ve sert tepkilerden uzak duralım.

Koç Burcu:  Bir kaç gün boyunca ailevi konular ön plana çıkabilir. İşiniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Vaktinizi ve enerjinizi onlara yöneltmeyi unutmadan harekete geçmelisiniz.

Boğa Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay yakın çevrenize ilginizi çevirmenize neden olacak, hem duygusal, hem de fikirsel olarak hassas bir kaç gün geçirebilirsiniz. Değişimlere açık olmalısınız.

İkizler Burcu: Bu dolunay, parasal konularda bir kaç gün sizi hassas kılabilir. Ya da elinize bir miktar para geçebilir. Sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde parasal konularda anlaşmazlıklar oluşabilir.

Yengeç Burcu: öğlen saatlerinde oluşan dolunay, hayatınızla ilgili önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde bu dolunay, hassaslıklara açık olun.

Aslan Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir, seyahatteyseniz bu süreçte dikkatli olmalısınız. İşinizle ilgili bir konunun aydınlandığını görebilirsiniz.  

Başak Burcu: Bugün oluşan dolunay, sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizi öne çıkaracak. Arkadaşlarınızın hayatında önemli olaylar yaşanabilir. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün oluşan dolunay kariyer hayatınızda önemli sorumlulukları hayatınıza taşıyabilir. Bir işten beklediğiniz bir sonuç varsa bu bir kaç gün haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklara dikkat.

Akrep Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, uzak çevre alanlarınızı etkileyecek. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki olaylara şahit olabilirsiniz. Dış ortam koşullarınız devreye girebilir.

Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda oluşan dolunay bir ödemeye odaklanmanıza neden olabilir. Eşinizin veya hayatınızdaki insanın parasal durumuyla ilgili konular ön planda olacak.

Oğlak Burcu: İkili ilişkiler ve aşk hayatınız aktif hale gelmeye başlıyor. Yine bu süreç içinde ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Aile hayatınızdaki gerginliklere dikkat.

Kova Burcu: Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hızlı gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Yakın çevre iletişiminizde beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçınmalısınız. Sağlığınıza dikkat.

Balık Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Sosyal çevrelerde tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Parasal konularda zorlanmalarınıza dikkat.