Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sosyal, aktif, sağlıklı, dost canlısı bir insansınız. Atletik vücut yapınızla sportif faaliyetler ve aktif olacağınız bir iş tam size göre. İstek ve arzularınızı iyi bir şekilde yönlendirmeyi biliyorsunuz. Çok arkadaşınız ve dostunuz var. Bu sene, aşk hayatınızda heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. İstiyorsanız çocuk sahibi olabilirsiniz.

Haftaya Bakış

Haftaya ay balık burcunda biraz hayalperest ve dağınık etkilerle başlayabiliriz. Çarşamba günü saat 11:35 te koç burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar ve girişilecek işler uzun soluklu olacağından, yeni başlangıç ve kararlarımızı bugünden sonra yapmaya özen gösterelim. Pazar günü ise, merkür koç burcuna geçecek. İletişimimizde cesur, sabırsız ve düşüncesiz yönlerimizi ortaya çıkarabilir.

Koç Burcu: Kafanıza üşüşen düşüncelerinizi hayatınıza geçirmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Değişken ve aktif yanınızla karar verdiğiniz konularda net  olmalısınız. Kendinize olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızın düşünceleri ve görüşleri bugün sizin için önemli olacak. Hayatınızı kurduğunuz ve planladığınız bu dönem herşeyi kişisel algılamaktan vazgeçmelisiniz.

İkizler Burcu: Kariyerinizde beklediğiniz konuşma ve görüşmeler bu hafta hızlanabilir. Çevrenizdeki insanların sizi iteklemesiyle yapmak istediğiniz işlerde harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Daha az tanıdığınız insanların görüş ve düşüncelerine bugün daha çok önem verebilirsiniz. İş alanlarınızda daha çok kendi yeteneklerinize güvenmeli, bildiğiniz yoldan şaşmamalısınız.

Aslan Burcu: Parasal konularda bugün başkalarının düşünceleri daha ön planda olabilir. Varsa parasal sorunlarınıza güzel çözümler üretebilirsiniz. Sizden farklı kültürden insanlarla iyi anlaştığınız bir dönemdesiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde düşünceleriniz sizi yönlendirebilir. Parasal konularda cesur  davrandığınız müddetçedaha fazlasına sahip olabilirsiniz ama harcamalarınızde artabilir.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda başkalarına yardım etmeye ve düşüncelerinizi düzenlemeye ihtiyacınız var. Özel hayatınızda bir sürü değişimler yaşamaya açık olduğunuz bu dönem, nazikliği elden bırakmayın.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı konulara takılı kalabilirsiniz. Duygusal olarak hayatınızı düzene sokmakta sıkıntı çekiyor olabilirsiniz. Davranışlarınızı gözden geçirin.

Yay Burcu: Ailevi konularda konuşulması gereken konular üzerine eğilebilirsiniz. Vaktinizi evde harcayacaksanız, yapacaklarınızı bir sıraya sokmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla duygusal bağlantılarınız bugün yoğun olabilir. Çevrenize karşı duyarlı, ailenize karşı sinirli ve sabırsız davranışlara dikkat.

Kova Burcu: Maddi konularda düşündüklerinizi uygulamak için geç kalmamaya çalışın. Alacak, verecek işlerinizde düzenli ve mantıklı olmanız gerekebilir. Başınız sıkışınca sabırsız olmaya meyillisiniz.

Balık Burcu: Bugün fikir ve düşüncelerinizi ortaya koyacak ve kendinizi iyi ifade etmeyi başaracaksınız. Maddi konulardaki uğraşılarınız ve mücadeleleriniz arttıkça, kendinize olan güveniniz daha da sağlamlaşıyor.