Advertisement

Koç Burcu: Ev ortamınızda, ailenizle geçireceğiniz vakitlerde, sevgi alışverişi sizi mutlu edebilir. Yakınlarınızın sizden görmek istediği ilgiyi onlara gösterebilmeli ve içinizdeki şefkati dışavurmalısınız.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla temas halinde olmayı tercih edeceksiniz. Akrabalarızın ve varsa kardeşlerinizin destek beklediği konularda, onlarla ilişkilerinizden çok şey öğreneceksiniz.

İkizler Burcu: Hem parasal alanlarda hem de insan ilişkilerinde, sizi hisleriniz yönlendirebilir. Bugünlerde maddi konularda oldukça yumuşak davranıyorsunuz. Harcamalarınızı detaylı bir şekilde inceleyin.

Yengeç Burcu: Her şeye rağmen kendi istekleriniz doğrultusunda yol alabileceksiniz. Bazı iş alanlarındaki beklenti ve taleplerinizin karşılanması sizi motive ediyor. Sonuçta şans sizden yana.

Aslan Burcu: Bugün, geçmişte yaşadıklarınız zihninizi kurcalayabilir Profesyonel hayatınızda sizi zorlayan projeler ya da yaparken sıkıldığınız işler varsa, bu konuları kafanızda fazla büyütmemelisiniz.

Başak Burcu: Kalabalık ortamlarda, tüm arkadaşlarınıza karşı sevecen bir duruşunuz var. Bir etkinliğe davet edildiğinizde, hemen reddetmeyin. Bugün dahil olduğunuz her yeni ortam, güzel fırsatlar sunabilir.

Terazi Burcu: Yaşayacağınız olaylar karşısında, her zamankinden daha duygusal tavırlar sergilemeniz sizi şaşırtmasın. Ev hayatınızda sahip olduğunuz gücü ve düzeni iş hayatınıza taşımanın vakti geldi.

Akrep Burcu: Yeni insanlar keşfederek, onlarda kendinizi bulmaktan keyif alacaksınız. Dikkatinizi toplamanızı gerektirmeyen işlere yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleri ile uğraşmak ise bugün sizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Harcamalarınızı düzene sokma işinde bir takım zorluklara göğüs germeniz gerekecek. Karşınıza çıkan problemlerde, sabırlı olmalı ve çabuk bıkmadan ilerlemelisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, şefkatli, sıcacık ilişkiler kuracağınız bir gün olacak sevgili oğlaklar... Kah özel hayatınızda, kah profesyonel hayatınızda sizi etkisi altına alan anaç duygular, davranışlarınıza yön verebilir. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insana karşı her zamankinden daha merhametli davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. İş yaşamınızda da, beraber iş yaptığınız insanlara, proje partnerlerinize ya da çalıştırdığınız kişilere karşı anlayışınız öne çıkabilir.Yakın olduğunuz insanlarla ve aşk ilişkilerinizde karşı taraf, size hissettirmeden sizi yönlendirmeye yeltenebilir. Bu gibi bir durumda, kendinizi korumaya almalı ve buna izin vermemelisiniz.

Kova Burcu: Yakınınızdaki kişilere sevgi sunmaktan mutluluk duyduğunuz, aynı zamanda sunduğunuz sevgiye karşılık beklediğiniz bir gün olabilir. Bir arada olduğunuz insanlara karşı anaç tavırlar sergileyebilirsiniz.

Balık Burcu: Aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanı ihtiyacından fazla korumaya meyilli bir duruşunuz olabilir. Profesyonel hayatınızda, sizi yoracak bir çalışma temposu tutturmanız gerekebilir.