Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; enerji dolu yapınızla altından kalkamayacağınız iş yok gibi. Organizasyon, muhasebe, insanları yönlendiren işlerde başarılı olursunuz. Güçlü dostlarınız size gereken desteği verecekler. Aşırı alıngan ve duyarlı yapınızı dengelemezseniz özel hayatınızda zorlanırsınız. Bu sene,  hayatınızda yeniliklere yol açın. Seyahatleriniz artmaya başlayacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün yay burcunda oluşan yeniay, yeni kararlarımızı ve başlangıçlarımızı hayatımıza sokmamız ve atılımlarda bulunmamız için bizi harekete geçirecek. Seyahat, eğitim, akademik konular, ticaret ve yabancı ortaklı işlerimiz için bu 15 günlük süreçten iyi faydalanmalıyız. Bu yeniay merkür-mars sekstiliyle, istediklerimiz ve düşündüklerimizi uygulamak için bizi harekete geçirecek.

Koç Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret, medya, yabancı ortaklı işler alanlarınızda karar ve  başlangıçlarınızı bugünden sonra yapmalısınız. Uzak akrabalar veya uzak çevreniz yine gündeminizde olacak

Boğa Burcu: Bugün oluşacak yeniay sizin ortaklaşa gelir ve giderler evinizde oluşuyor. Kararlarınızı, ortaklaşa giderler alanınızda, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularında gösterebilirsiniz

İkizler Burcu: Bugün itibariyle evlilik, özel hayat, ikili ilişkiler ve ortaklı iş hayatınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı verebilirsiniz. Bu tarihten sonra yeni ilişkilere girebilir, yeni işler alabilir, anlaşmalara imza atabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş, hizmet ve sağlık hayatınızla ilgili kararları bugünden sonra 15 gün içinde yapmalısınız. Yeni iş başvuruları, takipleri, görüşmeleri, şartların iyileştirilmesi yaşayacaklarınız arasında yer alacak.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, spekülasyon veya Borsaya dayalı, yaratıcılığa dayalı işlerinizde yeniay oluşuyor. Bugünden sonra 15 gün boyunca bu alanlarda yeni kararlar alabilirsiniz.

Başak Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili önemli konu ve kararları bugünden sonra uygulayabilir, ailenizle ilgili istediğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizde kolaylıkla ve rahatlıkla imza atabilirsiniz. 

Terazi Burcu: Bugün itibariyle, satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, yayıncılık ve iletişimle ilgili işleriniz konusunda yeni adım ve başlangıçlarınız oluşabilir. Bu alanlarda birkaç teklifle karşılaşabilirsiniz.

Akrep Burcu: Para evinizde oluşacak yeniay bu alanlarda yenilikleri ve şansları ayağınıza getirecek. Parasal alanlarda, ticaretle ilgili oluşumlarda önemli anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmanız yararınıza olabilir.

Yay Burcu: Bu yeniay sizi burcunuzda oluşuyor. Bu 2 hafta sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyor olacaksınız. Şimdi harekete geçme ve isteklerinizi gerçekleştirme zamanı.

Oğlak Burcu: Kadersel alanınız aktif olmaya başlıyor. Siz diğer burçların aksine önemli işleriniz ve planlarınız için harekete geçmemeli, gelişen olayların neye sebep olduğunu ve olacağını gözlemlemeli ve hazırlık yapmalısınız.

Kova Burcu: Bugün itibariyle sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde, grupsal çalışmalarda ve organizasyonlarda yeni iş ve kararlar gündeminize oturabilir. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün oluşan yeniay, sizin kariyer ve iş alanlarınızı etkileyecek. 15 gün boyunca işinizle ilgili yeni ve önemli kararlar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz. Toplumsal ve sosyal konular öne çıkmaya başlayacak.