Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çok fazla fikirleriniz olmasına rağmen bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tenkit ve eleştiriye açıksınız. Bu da insanlarla aranıza belli bir mesafe koyuyor. Kendinize olan güveninizi geliştirdiğiniz takdirde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak. Bu sene, maddi konular önem kazanacak, şansınızı kullanın.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün bazı düşüncelerimizde inatçılık ve sabitfikirlilik görülebilir. Tüm gün ay boşlukta olacağından çok önemli işlerimizi başka bir güne bırakmakta fayda olacak. Akşam saatlerine doğru yetersizlik duygusuyla başetmek gerekebilir. Gece saatlerinde daha mantıklı ve paylaşımcı olacağız.

Koç Burcu: Kendi isteklerinizle, başkalarının isteklerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sahip olduklarınız bugün sizin için önemli olacak. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle planlarınız devreye girebilir.

Boğa Burcu: Gitmeniz gereken yönü tayin etmekte ve bir takım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın tahlilini başka bir güne bırakın. Akşam saatlerinde ayaklarınız yere sağlam basacak, hesabınızı iyi bileceksiniz.

İkizler Burcu:  Bugün önemli işlerinizi halletmek yerine var olanları temizlemek ve bitirmek daha iyi bir fikir olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz iyimserlik bugün pek çalışmayacak gibi gözüküyor. Sevdiğiniz insanlardan gelecek desteğe sırtınızı dönmeyin.  Akşam saatlerinde yaşadıklarınızı gözden geçirecek vaktiniz olacak.

Aslan Burcu: Herkesi mutlu etmeye çalışmak sizi zorlayabilir. Biraz kendi isteklerinize yoğunlaşmanız, iş alanlarınızda güven tazelemeniz açısından önemli olacak. Değişim arzunuz bu sıralar pek yüksek.

Başak Burcu: Enerjinizi sadece sağlam konulara değil zaman zaman soyut alanlara da yöneltmelisiniz. Akşam saatlerinde kalabalık yerler ilginizi daha çok çekebilir. Uzaktaki sevdiklerinizden haberler alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz çünkü fazla hareket etmektense, daha  sakin bir gün geçirmek arzusunda olacaksınız. Akşam saatlerinde değişik ortamlar daha fazla ilginizi çekebilir.

Akrep Burcu: Kendi koyduğunuz kurallar bazen çevrenize ve sevdiklerinize sert gelebilir. Arada sırada bu kuralların aşılması ve bırakılması iyi olabilir. İkilemlerinizi azaltmanız gerekiyor.

Yay Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda isteksiz ve ikilemli davranışlar görülebilir. Hem işiniz olsun istiyor, oluncada başka şeylere zaman ayıramadığınızdan yakınıyorsunuz. Parasal alanda yardımlarınız olacak.

Oğlak Burcu: Para konularında bir yerlerden alacağınız varsa bugün sakin adımlar atmalısınız ve gün içinde harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Akşam saatlerinde ufak tefek işleriniz devrede olabilir.

Kova Burcu: Bir yandan evinizde vakit harcayacak olmanız zorlanmanıza neden olabilir. Bugün yeni gelecek işlerinize kanalize olmalısınız. Akşam saatlerinde eğlenceli daikalar sizi bekliyor olacak.

Balık Burcu: Bugün,  hareketli olmanız gereken konularda istediğiniz performansı sergileyemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir an önce evinize gitmek ve dinlenmek sizin için bugün önemli olabilir.