Advertisement

Bu Pazartesi Satürn terazi burcundaki gerilemesini bitiriyor ve düzelmeye başlıyor. 5-6 aydır zorlandığımız alanlar geride kalmaya başlayacak. Yine bu Pazartesi, iş alanında oldukça şanslı etkiler altımda olacağız. Farklı, sıradışı ilişkiler gündeme gelebilir. Çarşamba günü yay burcunda bir ay tutulması yaşanacak. Bu birkaç gün ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Perşembe günü merkür yengeç burcuna geçecek. Cuma günü, yardımlaşma  etkimiz yüksek olacak. Cumartesi günü ise, işlerimizin karşılığını kolaylıkla alabiliriz.

Koç Burcu: Haftaya yakın çevre ilişkilerinizde heyecanlı ve güzel gelişmelerle başlayabilirsiniz. Satış, pazarlama veya reklam alanlarınızda bazı anlaşmalar gündeme gelebilir. Özel hayatınızda 6 aydır yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar, satürnün düzelmesiyle  geride kalmaya başlayacak.

Boğa Burcu: Haftaya özel hayatınız ve ortaklaşa konular devrede olarak başlayacaksınız. Bugün parasal konularda beklenmedik gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Parasal konularda kafanız iyi çalışacak. İş ve hizmet alanlarınızda zorlandığınız konular geride kalmaya başlıyor.

İkizler Burcu: Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Bugün arkadaşlarınızla ve çevrenizle heyecanlı ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza dair konularda kafanız iyi çalışacak. Aşk, eğlence ve çocuklar evinizde gerileyerek sorunlar çıkaran satürn artık düzelmeye başlıyor.

Yengeç Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik sürprizler ve güzelliklerle başlayabilirsiniz. Aynı zamanda hayata bakış açınız bugün  eğlenceli taraflarınızı ortaya çıkaracak. Ev ve aile evinizde uzun zamandır oluşan bazı sorun ve olaylar bugün itibariyle geride kalmaya başlayacak.

Aslan Burcu: Haftaya eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olarak başlayacaksınız. Uzaklardan alacağınız haberler, sosyal çevrenizde kendinizi keyifli hissetmenize neden olacak. Arkadaşlarınızla projeler içinde yer alabilirsiniz. Yakın çevre sorunlarınız artık geride kalmaya başlıyor.

Başak Burcu: Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. İş ve kariyerinize yönelik konularda göreceğiniz desteklerle, gününüz heyecanlı ve beklenmedik olaylarla keyiflenebilir. İş alanlarınızda atağa geçmeniz için uygun bir Pazartesi. Parasal konulardaki zorlanmalarınız geride kalmaya başlayacak.

Terazi Burcu: Haftaya ödemeler veya satın alınacak bazı eşyaların konusuyla başlayacaksınız. Seyahate dayalı planlarınızda, sevdiğiniz kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Ya da yurtdışı ortaklı işlerinizde şans sizden yana olacak. Hayatınızda yavaşlayan ve sizi zorlayan işler geride kalmaya başlıyor.

Akrep Burcu: Haftaya iş konularında beklenmedik destekler alarak giriş yapacaksınız. Ortaklaşa para konularında şansınız yüksek olacak. Sizi zorlayan, yavaşlatan veya önünüzü kapayan konu ve olaylar bugün itibariyle satürnün düzelmesiyle geride kalmaya başlayacak.

Yay Burcu: Haftaya biraz isteksiz başlayacaksınız. Özel hayatınızda beklenmedik şanslı etkilerle heyecanı yüksek bir Pazartesi geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlık ve sosyal çevrenizdeki sorun ve olaylar artık  sizi daha fazla rahatsız etmeyecek.

Oğlak Burcu: Haftaya sosyal konularla başlayacaksınız. Evinize dayalı yapmanız gerekenler konusunda bugün beklenmedik güzel etkilere sahip olabilirsiniz. İş alanınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. İş ve kariyer alanında yaşadığınız zorlanmalar artık geride kalmaya başlayacak.

Kova Burcu: Haftaya işlerinize kanalize olarak başlayacaksınız. Bugün aşk ve eğlence hayatınızda, iletişime dayalı konularda heyecanlı ve farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili güzel gelişmeleriniz olacak. Seyahat, yurtdışı bağlantılı ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızdaki zorluklar düzelmeye başlıyor.

Balık Burcu: Haftaya dış ortamlarda bulunarak başlayabilirsiniz. Evinize ve ailenize karşı beklenmedik parasal kazançlar gündeme gelebilir. Bu alanda heyecanı yüksek bir gün olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda uzun zamandır yaşadığınız zorluklar bugün itibariyle geride kalmaya başlıyor.

Bugün doğduysanız...

Bugün doğduysanız; başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu da etrafınızda çok arkadaş olasına neden oluyor. Yaratıcılığınızı kullanmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, hayatınızda çok önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Bir anda oluşacak olaylarla hayatınız şekillenecek.