Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.

Koç Burcu: İş hayatınızda parasal olarak güzel ve istediğiniz türden gelişmelere şahit olabilirsiniz. İşiniz ve sağlığınızla ilgili titizliğiniz ve mükemmeliyetçiliğiniz  ön sırada. İyimserliğinizle, parasal olarak kendinizi kaybetmeyin ve çok para harcamamaya çalışın.

Boğa Burcu: Bugün hayatın daha eğlenceli ve rahat yönüne odaklanan yönünüz ön planda olacak. Hayatınızın iyi yönde geliştiğini artık farkediyorsunuz. Evinize ve ailenize karşı abartılı davranışlardan ve sözlerden kaçının.Kendinizi iyi hissetseniz de bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

İkizler Burcu: Kendinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bugün, evinizde ve aile ortamlarınızda yine de kendinize fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenize karşı iyimser havada verdiğiniz sözler havada kalmasın. Aile ortamlarınızda bazı aksilikler ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu: Bugün genel anlamda iş bitirici tavrınız devrede olacak. Kafanız bu aralar tamamen parasal konulara odaklanmış durumda ve nereden, nasıl en iyiye sahip olabilirim diye düşünmektesiniz. Sosyal ortamlarda parasal konuları abartmayın. Yakın çevre iletişiminizde bazı sorunlar görülebilir.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularda sevindirici haberler almanıza rağmen, gün içinde yakın çevrenize karşı elinizden gelen yardımı gösteremediğinizi düşünebilirsiniz. Kariyer alanlarınızda iyimser tavırlarınız ve abartılı hareketler ön planda olabilir. Maddi alanda bazı aksilikler oluşabilir.

Başak Burcu: Her konuda geri planda durmanız ve kendinize vakit ayırmanız biraz bencilce algılanmanıza neden olabilir. Bugün, uzak çevre haberleriniz sizi sevindirecek, vereceğiniz sözlere dikkat edin. Hayatınızla ilgili alacağınız kararlarda bazı sorunlar ve aksilikler oluşabilir.

Terazi Burcu: Bugün bilinçaltınız ve sezgileriniz fazla çalışacak. Hayatınızı yeni baştan yenilerken, korktuğunuz şeylerle yeniden karşılaşmak en büyük kabusunuz. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz desteği göreceksiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla bağlantılarınız gündemde, akşam saatlerinde bulunduğunuz çevrelerde duygu iniş çıkışlarınız, mükemmeliyetçilik gibi duygularınız yüksek olabilir. Kariyerinizde oluşan olumlu gelişmeler, ikili ilişkilerinizdeki güzel etkileşimlerden kaynaklanıyor.

Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar bu hafta size önemli fırsatlar sunabilir. Dış ortamlarda olmaya bayılıyorsunuz. İş alanlarınızda abartmadığınız müddetçe yapmak istedikleriniz için uygun ortamlar oluşacak. Kariyer ve toplum işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa para  konularında olumlu etkiler altındasınız ve eğlenceli alanlara harcayacaklarınızı iyi tahlil etmek uzun vadede çok işinize yarayabilir. Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve bugün bu alanda ve bu alandaki iletişiminizde bazı sorular gündeme gelebilir.

Kova Burcu: Bugün para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir. Özel hayatınızda güçlü ve güzel etkiler altındasınız ve bu dönem evinize ve ailenize karşı harcamalarınız artabilir. Yine de banka, vergi, kredi ödemelerinizde bazı aksilikler söz konusu olabilir.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi fazlasıyla etkiliyor.Bu alanda alınacak karalarda bazı sorun ve ertelenmeler söz konusu olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda yakın çevrenizden alacağınız olumlu etkilerle güzel işler gündeme gelebilir. Sözlerinizi tutmaya çalışın.