Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

Cathie Wood’un kurucusu olduğu Ark Invest’in ARKK inovasyon Borsa yatırım fonu ve Bitcoin arasındaki korelasyon azalsa da hala devam ediyor. Tallbacken Capital Advisors CEO’su Michael Puves ilişkiyle ilgili, “Birbiriyle bağlantılı olmasını beklemediğiniz bu iki varlık arasındaki ilişkinin kapsamı hala yüksek seviyelerde” dedi.

Bitcoin ve ARKK’ın perakende alımlardan ve paradigma değişikliği söyleminden destek bulduğunu belirten Purves, Bitcoin’in şu an için iyi bir risk-ödül oranına sahip olmadığını ve şimdiye kadar Bitcoin’den kâr edenlerin şimdilik kenarda durması gerektiğini söyledi.

Ark Invest Mart ayında Tesla hissesi için hedef fiyatının 2025 yılında 3.000 dolar olduğunu belirtmişti. Tesla’nın piyasa değerinin en iyi senaryoda 4 trilyon dolara ulaşmasını bekleyen kurum, ayı senaryosu için hisse fiyat tahminin 1.500 dolar olduğunu, boğa senaryosu içinse 4.000 dolar olduğunu açıklamıştı.

Cathie Wood ise Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda elektrikli araba sektörünün önümüzdeki 5 yıl içerisinde 15-20 katına çıkmasını beklediğini söylemişti.