Advertisement
HABERLER ABONE OL

İşin bugünün ve geleceğinin masaya yatırılacağı Bloomberg HT İnsan Kaynakları Zirvesi 30 Haziran saat 10:00'da başlıyor.

Gün boyunca Bloomberght.com ve tüm sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip edilebilecek olan zirvede konuklarla 'İnsan Kaynakları Nasıl Dönüşecek?' konusu ele alınıyor.

10.05'de Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Şen moderatörlüğünde başlayacak olan oturumun konukları T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi İnsan Kaynakları Yetkilisi Mehmet Rauf Karslı ve Ciner Yayın Holding İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ataman oluyor.

Webinar programı 11:05'de "İstihdamda Yeni Trendler ve İşe Dönüş" konusu ile devam edecek. Moderatörlüğünü Açıl Sezen'in üstlendiği oturumun konuğu Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal olacak.

11:40'da Hande Berktan "Yarına Nasıl Hazırlanırım" başlıklı oturumda Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Betül Çotukseven'i ağırlarken, oturumlar 14:00'da Gizem Uzuner moderatörlüğünde "Patron Gözünden Çalışma Hayatında Başarı" başlığı ile Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ile devam edecek.

Evyap İnsan Kaynakları Direktörü Bekir Arıcak'ın konuğu olduğu son oturum ise 14:35'de Gözde Kuyumcu moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Gün boyunca sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak olan webinar programında, pandemi sonrası değişen çalışma koşulları ve insan kaynaklarının nasıl dönüşeceğini işin uzmanları tarafından Bloomberg HT'de tartışılıyor.