Bloomberg HT Haberler Davutoğlu: Makamları elimin tersiyle iterim
HABERLER

Davutoğlu: Makamları elimin tersiyle iterim

  • Başbakan Ahmet Davutoğlu, " Bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama hiçbir arkadaşımın kalbini kırmam" dedi

Giriş: 03 Mayıs 2016, Salı 15:10
Güncelleme: 23 Mayıs 2016, Pazartesi 18:09

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ülkemize, milletimize ihanet etmeyeceğiz, edenlere de izin vermeyeceğiz. Nefsimi ayaklar altına alırım, asla dava arkadaşlarımın kalbini kırmam. Bu kadroların üzülmesine izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz bu iki yazıcının dosyasından korkalım, Allah'tan korkalım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısı için geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) aralarında bakanlarında bulunduğu partililer tarafından merdivenlerde karşılandı.

Başbakan Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"AYNI DAVAYA HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

"Sizlerle birlikte aynı davaya hizmet etmekten gurur duyuyorum. AK Parti hareketinin bir mensubu olmaktan büyük onur duyuyorum. Sizler gibi doğru yol arkadaşlarıyla, bütün tuzaklara karşı bu harekete hizmet etmekden daha değerli bir şey yok. Milyonların gözyaşı ve dualarıyla varılan bu hareket; tüzüklerle, kurultaylarla varlık kazanmasından daha fazlasıdır. Nesillerce ödenen bedellerin neticesidir AK Parti. En kıymetli hazinemizdir. Bu dava yeryüzünün sorumluluğunu taşıyan bütün mahlukata karşı sorumlu olanların davasıdır. Türkiye evimiz yurdumuz değil, aynı zamanda yüzbinlerce mazlumun yüzünü döndüğü topraklardır. Bu ülke adaletin ve merhametin yurdudur.